Azt hiszik, ő az apám - csak annyit mondok: az ágyban (is) fergeteges

Borítókép: Azt hiszik, ő az apám - csak annyit mondok: az ágyban (is) fergeteges Forrás: Pixabay.com/Anrita1705/874 images
Nagyon finoman bánik velem, törődő és óvatos – meséli lelkendezve egy 26 éves lány, aki nála évtizedekkel idősebb partnerével - fittyet hányva, hogy ki-mit szól hozzá - már az eljegyzésüket tervezi.

„Eleinte el sem tudtam képzelni, hogy közel kerüljek hozzá, semmilyen formában. Nagyon nehezen nyílok meg a férfiaknak, semmi bizalmam nem volt benne sem” – meséli Jessica, aki a munkája kapcsán ismerkedett meg a nála 32 évvel idősebb férfival. A szociális gondozóként dolgozó, fiatal lány nagyjából egy évvel ezelőtt kezdett el óvatosan ismerkedni a nála jóval idősebb Dermot-tal. Azt is csak egy barátja unszolására, aki arról győzködte, adjon egy esélyt; hagyja, hogy a férfi fokozatosan közeledjen hozzá.

Jessica és Dermot aztán egyre több időt töltöttek együtt, sokat kocsikáztak és egyik ilyen alkalommal - amikor Dermot hazavitte a lányt – derült ki, hogy nagyon közel laknak egymáshoz. Innen pedig már csak egy ugrás volt a közös kutyasétáltatás, ami még közelebb hozta őket. Kezdeti apa-lánya jellegű kapcsolatuk romantikus szerelemmé virágzott az elmúlt hónapok során. Dermot ezalatt oda is költözött Jessicához, aki addig az édesanyjával élt, kettesben.

Tényleg akár az apám is lehetne, de biztosan mondhatom, elképesztő az ágyban. Nagyon finoman bánik velem, törődő és óvatos. Folyton azt kérdezgeti, hogy nekem jó-e, hogy én is élvezem-e.

Nagyon boldog vagyok mellette, azt is alig vártam, hogy világgá kürtöljem a kapcsolatunkat. Miközben persze attól féltem, sokan meg fognak szólni minket a nagy korkülönbség miatt” - vallja be Jessica.

„Dermot pont annyi idős, mint Anyukám, akivel szerencsére nagyon jóban lettek; együtt szoktak tévézni, amikor én munkába megyek. Őszintén szólva nagyon tartottam tőle, hogy milyen nehézségekkel fogjuk magunkat szembe találni amiatt, hogy ő évtizedekkel öregebb nálam. De minél jobban megismertük egymást, annál kevésbé foglalkoztunk ilyesmikkel. Egyszerűen nem is volt mivel.

Persze amerre csak megyünk, rendre azt kérdezgetik: „Az Ön édesapja?” „Ő a lánya?”. De ez nem számít. Nekünk legalábbis, tudjuk, hogy az emberek ezt nehezen értik, emésztik meg. A családunk, a barátaink viszont teljesen elfogadták és tiszteletben tartják a kapcsolatunkat” – teszi hozzá.

„Egyetlen félelmem, hogy eltérő életszakaszban járunk; ő hamarosan nyugdíjas lesz, én viszont aktívan dolgozom. De tudom, hogy majd megoldjuk ezt is valahogy” – teszi hozzá Jessica.

Dacára annak, hogy az ismeretlenek rendre apának és lányának hiszik őket; a szerelmespár eltökélt és már a jegygyűrűt keresgéli; ezzel is azt igazolva, hogy a szerelem kortalan; az életkor pedig csak egy szám.

Mekkora a korkülönbség a leghíresebb királyi párok között? Galériánkból megtudhatod!