Borítókép: Anyósom kiposztolta, hogy babát várunk, amikor mi még nem akartuk nagydobra verni Forrás: Getty Images

Anyósom kiposztolta, hogy babát várunk, amikor mi még nem akartuk nagydobra verni

„Túszul ejtette” menye és fia életének nagy pillanatát egy leendő nagymama; amikor szétkürtölte a közösségi oldalán, hogy unokája fog születni. A kismama pedig direkt megkérte, hogy egy ideig még bírja ki és próbálja magában tartani a nagy hírt. Ráadásul nem ez volt az első meredek húzása; állítólag már a nászútjukra is be akart furakodni.

Nincs is annál izgalmasabb, mint megosztani a szeretteiddel, a családoddal, hogy babát vársz. Ezt a nagy pillanatot vette el egy brit kismama anyósa azzal, hogy a hírt idő előtt szétkürtölte az egyik legnagyobb közösségi oldalon.

„Amikor a férjemmel beavattuk, hogy hamarosan új taggal bővül a család, borzasztóan izgatott lett, és csak azt hajtogatta, hogy ő ezt márpedig mindenhová ki akarja írni; tudja csak meg mindenki” - keseregte el a bánatát a fiatalasszony egy TikTok videóban. „Nagyon szépen, udvariasan megkértem, hogy legyen kedves ne tegye ezt velünk, s hogy egyelőre csak neki mondtuk el; a tágabb családdal pedig csak később, jó pár hét múlva tervezzük megosztani, hogy gyermeket várunk” – tette hozzá a kismama.

Anyós elviharzott, ám nem telt bele egy óra sem, amikor menye - a közösségi oldalát pörgetve - a saját terhességének hírével szembesült egy poszt formájában. „Szerintem ez volt a bosszúja amiatt, hogy anno a nagy esküvőről való ábrándozásai se teljesültek be. Mi ugyanis már mindketten túl vagyunk egy házasságon, ezért sem akartunk nagy felhajtást.

Még a nászutunkra is befurakodott volna, mondván, útközben meg tudná látogatni a másik fiát, hisz úgyis arrafelé megyünk. Őrület.
meséli.

A megsemmisült kismama kifakadása valóságos komment-cunamit indított el; az ominózus videó alatt rengetegen megosztották saját horror-sztorijaikat az anyósukkal kapcsolatban.

„Képzeljétek, az enyém már az esküvőnkön, tánc közben ott szipogott a férjem vállára borulva, és arra kérlelte a fiacskáját, hogy ne hagyja el őt miattam!!” – írta az egyik kommentelő. Egy másik arról számolt be, hogy az ő anyósa rendszeresen megjegyzést tesz a súlyára, miközben ő maga vagy 30 kilóval nehezebb. Volt, aki azt írta, hogy a férje anyja kerek-perec kijelentette, nem adhat nevet a saját gyerekének, mivel az hosszú évek óta az ő feladata.

Galériánkban pedig olyan ajándékokat gyűjtöttünk össze, amiket anyósok adtak; esélyesen nem minden hátsó szándék nélkül