Anyám legjobb barátnője az exemmel randizik, a 17 év korkülönbség se zavarja

Borítókép: Anyám legjobb barátnője az exemmel randizik, a 17 év korkülönbség se zavarja Forrás: Getty Images
Bizarr dolog, azon túl pedig egy hatalmas arculcsapás. Mindketten elárultak – mondja Zsófi, aki azt is elmeséli, miért így éli meg a történteket.

„Döbbenetes dolgot tudtam meg a minap. Kíváncsi lennék, csak velem van a baj, hogy ezt az egészet nagyon bizarr dolognak tartom? Történt ugyanis, hogy az anyám legeslegjobb barátnője összejött a volt pasimmal. A gond csak az, hogy miközben a nő 40 éves; a srác mindössze 23...

Másfél évig jártunk, amolyan igazi, kamaszkori szerelem volt. Picu néni – mi csak így hívjuk ót Anyuval – korábban már sokszor találkozott Petivel nálunk, sőt olyan év is volt, hogy karácsony másnapján együtt ültük körbe a terített asztalt. Mint egy nagy, boldog család.

Egyszerűen nem találom a szavakat, amellett, hogy nekem rettenetesen furcsa ez a hatalmas korkülönbség – amire a Picu néni persze csak legyint – valahol árulásnak is érzem, amit tesz.

Nekem ő mindig is olyan volt, mintha a nagynéném lenne, pontosan azért, mert olyan szoros kötelék fűzi hozzánk - mióta csak az eszemet tudom. Szinte családtagként volt jelen a mindennapjainkban azóta, hogy az apám - ovis koromban - lelépett itthonról. Ahogy mondtam, megesett, hogy együtt karácsonyoztunk, ezen kívül az egyedülálló anyámmal sülve-főve együtt voltak, programoztak.

Ami pedig a legrosszabbul esik ebben az egész történetben, ahogyan Picu néni egyszerűen elintézte a dolgot. Kifejtette ugyanis anyámnak, hogy benne bizony egy fikarcnyi rossz érzés sincsen a bimbózó kapcsolatot illetően és meggyőződése, senkit nem bánt meg vele. Az anyám meg persze a másik fele; még ezek után is képes ugyanúgy szóba állni vele. Az pedig föl se merül benne, hogy megszakítsa a barátságukat.

Túlreagálom?”- zárja kifakadását ezzel a kérdéssel Zsófi.

Forrás: mirror.co.uk

Ha már nagy korkülönbség, nézegess olyan sztárpárokat a galériában, akiket ez egyáltalán nem zavar!