A pasik sokkal frusztráltabbak az ágyban

Borítókép: A pasik sokkal frusztráltabbak az ágyban Forrás: pixabay.com
Szex. Egy életen át tartó feszültség, zavar és mámor. Sokan vagyunk, akik élvezni tudják az örömfaktort, de mindannyian átéltünk már problémás, ügyetlen, sikertelen pillanatokat is. Ráadásul valamiért törvényszerű, hogy magát hibáztatja az ember, ha valami „nem jól sül el” az ágyban. Utánajártunk, mi mindent tudunk a másik oldalról: mit hoznak be a hálószobába a pasik?

A méret-para

Az egészséges szex az ovi hátsó kertjében kezdődik. Vagy a Balaton sekélyesében. Ekkor jövünk rá, hogy van, akinek nuni adatott, és van, akinek pöcörő. Ám a nuni hamar puncivá, hovatovább pi..vá válik, míg a férfiak gyakran bent ragadnak a kisfiú-problémában. Hogy mekkora. Mekkora petyhüdten, mekkora állva, mekkora szex után, mekkora a zuhany alól kilépve, mekkora a többiekhez képest vagy a tükörben.

Olga, nyugdíjas

A legtöbbünk nem lát annyi hímtagot, hogy igazán jelentős különbségekről számolhasson be. Nem igazán figyel az ember ilyesmire. Persze van, aki többet szexelt nálam. De nem hiszem, hogy bármelyik lány a méret miatt választana pasit. Ez kizárólag a férfiakat érdekli.

Éva, masszőr

A munkám miatt rendszeresen látok meztelen férfiakat. Kizárólag azok pöffeszkednek, okoskodnak, akik az átlagnál nagyobbnak gondolják magukat. Százból egy. De nagyon hamar rájönnek, hogy én gyógymasszőr vagyok, munka közben nincs szex, akármilyen testtel találkozom is.

Sára, egyetemista

Kamaszkorunkban mindennek utánaolvastunk. Vihogtunk, hogy az átlagos merev hímvessző 12-14 cm hosszú és 3-5 cm vastag. De könyörgöm, ki teszteli ezt szeretkezés közben? Senki. Elég, ha olyan, hogy jó nekem, és nem a farok, hanem a pasi! Persze kibeszéljük a kapcsolatainkat, de nem a méretről van szó olyankor, hanem hogy eléggé bevadul-e, amikor azt akarom, vagy gyöngéd-e, amikor melegségre, lassú, selymes kielégülésre vágyom.

Tamás, informatikus

A partnerem extra méretű. Tényleg, hatalmas. De leginkább átokként éli meg. Sokat mesél arról, hogy a pornófilmek hogyan befolyásolták, milyen téves elképzelései voltak a szexről, a nőkről. Sokáig azt hitte, minden úgy megy, ahogy a felvételeken látni. De aztán a női partnerei általában idegenkedve fogadták őt. Kamaszkori szerelmével például egyáltalán nem jött össze neki a dugás, túl nagy volt a lánynak. Örülök, hogy mi együtt vagyunk, hogy egymásra találtunk. De ebben a méretnek semmilyen szerepe nem volt.

A teljesítmény-para

Minden lány ismeri a kérdést: „Jó volt?” Lássuk be, néha alkalomtól, fiútól, szándéktól függően másképp válaszolunk. Pont az a sarokköve a jó szexnek, hogy nem mindig sikerül, és ezt meg is lehet beszélni. Nem feltétlenül baj, ha nem áll fel, vagy közben lelankad. A szerelmeskedés attól még szerelmeskedés. De valahogy a férfiak állandóan full-merevek akarnak lenni.

Gabi, tanár

Annyira azért nem volt teljes a szexuális életünk a férjemmel. Megvolt minden érzelem, próbálkoztunk a Káma Szútra összes pózával, de csak nem jött össze egy egészséges orgazmus. Bevallom, idegenkedtem az orális szextől. De épp az hozta el a megváltást.
Ma már többszörös orgazmusra is képes vagyok, a férjem imád kényeztetni, és a végén sokkal izgalmasabb a dugás, mint azelőtt. Mindenki elégedett.

Zsuzsa, orvos

Egyedülálló vagyok, 5 éve váltam el. A kovid miatt volt egy időszak, amikor nem volt esélyem állandó partnert találni. Kicsit jobban elmerültem az alkalmi bujaságba. Sanyiba viszont majdnem beleszerettem. Utólag látom csak, mennyire a szimpla érzékekről, a szexről szólt minden. Okos pali volt, két dolgot mondott (és tett) végig.

Az egyik, hogy a testi érintkezés a szeretet magasabb rendű megnyilvánulása. Hát dugtunk is, megállás nélkül. De tudom, hogy ő másokkal is. A másik, hogy tantrikus szexet tanult, tovább bírja, mint mások. Többé-kevésbé ez igaz is volt.

Tényleg majdnem beleszerettem, amikor észrevettem, hogy csupán egy pipa vagyok a teljesítmény-listáján. Ez a férfi a saját merevedésének él. És a farok-filozófiáját hitelesen adja el – mert csak így tud még több nőt ágyba vinni.

Mennyivel jobb lett volna, ha hozzám vonzódik, nem a diplomás puncimhoz.

Alex, vállalkozó

Tényleg minden férfi aggódik, hogy feláll-e. Vagy ha ezen nem is, azon biztos, hogy mikor jön el, amikor már nem áll fel. Mid-life crisis, kapuzárási pánik. De nem az ötvenes éveidben! Már húszévesen is, egy átbulizott éjszaka után másnap hajnalban nincs reggeli merevedés? Azonnal nézegetjük a „dark netet”. És ott minden van.

Szerencsés vagyok, mert a csajom szeret engem. Akkor is, amikor nemet mondok neki egy esti dugásra. Zavarban vagyok, elvégre teljesíteni kell, és nem megy. De nekünk fontos, hogy legyen hangulat, ezért mindig nyugodtan alszom el. És aztán másnap…

El sem tudom képzelni, hányan kapkodnak pirulákat, hogy mindig készen álljanak.

A „többi pasi” para

A „fészbuk-depresszió” közismert fogalom ma már.

Mindenki a boldog pillanatait teszi közzé, úgy tűnik, mintha rajtunk kívül minden ember végtelenül gyönyörűséges életet élne. Így kétszeresen nehéz megküzdeni a problémáinkkal. Hamis világkép.

De könnyű elmerülni benne. Ráadásul a pasik már évszázadok óta nyomatják ezt a hazug látásmódot. Így aztán előfordul, hogy a szex veled valójában a többi kanhoz képest rögzített bevetés.

Dóri, jeltolmács

Az első szexet mindenképp, de utána is, kb. az összes pasijainkat kibeszéltük a barátnőimmel. De valahogy ez nem számít, amikor letolom a bugyit. Akkor én csak szerelmeskedni akarok. Kár, hogy néha visszahallom, milyen voltam. Ha a csaj egy szubkubusz, inkább szűzistennő lenne. Ám ha ártatlan Diána vagyok, hetéra kellett volna. És ezek kellemes, sőt, nagyon is kielégítő, szexi együttlétek voltak. A pasik azonban valamiféle falkatörvénytől vezérelve kifordítva mesélik el. Nem mondom, hogy nem tesznek meg mindent, amikor kettesben vagyunk. De ez sajnos nem mindig marad ott bent a hálószobában, a hátsó ülésen vagy a mosókonyhában. Mert egy férfinak mindig jobbnak kell lennie – a többieknél.

Ági, eladó

Mielőtt megházasodtam és gyerekeink lettek, egyáltalán nem fogtam vissza magam. A férjem annak idején, ott a bárpultnál így is üdvözölt: „Á, szóval te vagy AZ az Ági!”. Akkor ez nem esett jól nekem, nem vagyok én „mindenki Ágija”. De sokszor átbeszéltük már ezt, és a férjem is meglátta, hogy a múltbeli életemre nem lehet féltékeny, így, hogy most csakis őt szeretem. Néha, a reggeli kávé közben, vagy egy jóízű dugás után kérdez még egy-egy butaságot – hogy annak idején a Karcsival… De már leginkább nevetünk ezen a férfifalka tévelygésen.

István, zenész

Vagyunk páran, akik még a kötelező sorkatonai szolgáltot letöltötték. Nem éppen friss termékek volnánk, ugyebár. Nyilván egy ilyen közösség, 18-20 éves fiúk összezárva százával, táptalaja a csajokról, szexről való beszédnek. Része ennek a férfitársulásnak, hogy az akkori barátnőmről készült papír fényképet nézegetve az egyik katonatársam kiverte a farkát. Későn vettem észre. Mert ugyebár elmondani, beszélni róla, vagy f..verés közben megidézni, az két külön dolog.

Ma már minden másképp van. Mégis belém égett, amikor Zsolnai Gábor tizedes elmesélte, hogy a barátnője mellei közé élvezett. Én is loptam onnan egy másik, elképzelt nőt.

Utóhang

Szeretjük a szexet. Szeretünk kísérletezni. Nem bánjuk, ha néha nem sikerül tökéletesre. De a pasik saját maguktól és tőlünk is elvárják, hogy minden hibátlan legyen az ágyban. Lássuk be, a jó szex is csak egy frusztrációs alap. Ha összejön, öröm mindenkinek, ha nem... vigasztalódjunk legközelebb. Ezt kellene megtanulni.

Galériánkban olvass szex-önbizalomnövelő tippeket!