7 jel, amiből azonnal tudhatod, ha a pasi, akivel kavarsz, meleg

Borítókép: 7 jel, amiből azonnal tudhatod, ha a pasi, akivel kavarsz, meleg Forrás: Adobe Stock
Érzed, hogy valami nem oké köztetek, gyanúsak bizonyos dolgok? Könnyen lehet, hogy a pasi, akivel kavarsz, igazából meleg. A Joy cikke.

Lehet, hogy már most azon tűnődsz, hogy a pasi, akivel kavarsz, nem volt őszinte veled? Talán heteroszexuálisnak mutatja magát, miközben számodra egyre egyértelműbb, hogy igazából nem az?

A szexuális orientációval kapcsolatban a társadalom bizonyos normákat és elvárásokat támaszt felénk, amelyek bonyolulttá tehetik a dolgokat és sokakat arra kényszerítenek, hogy ne fogadják el önmagukat.

Sajnos sokan még mindig leélik az életüket úgy, hogy becsapják a környezetüket, sokszor még saját magukat is, pusztán azért, mert nem merik elismerni, hogy saját nemükhöz vonzódnak.

Nem ritka, hogy az emberek küzdenek a szexuális identitásukkal, különösen akkor, ha a környezetükben melegnek, biszexuálisnak vagy queer-nek lenni még mindig diszkriminációval és elutasítással jár. Ezek az attitűdök egyeseket arra késztethetnek, hogy elrejtsék szexuális irányultságukat, és gyakran mindent megtesznek azért, hogy heterónak mutassák magukat.

Több, mint valószínű, hogy ha ilyen pasival kavarsz, egy ponton gyanús lesz néhány dolog. A legfontosabb, hogy ne hibáztasd se magadat, se őt, hiszen csupán arról van szó, hogy nem egymást keresitek az életben, bármennyire is tökéletesnek tűnt minden elsőre.

Íme néhány jel, ami arra utalhat, hogy a pasi igazából nem heteroszexuális!

AZ Ő ÉLETÜK TELJESEN MEGVÁLTOZOTT A COMING OUT UTÁN: