6 nő elmesélte a pillanatot, amikor rájött, hogy mindkét nemhez vonzódik

Borítókép: 6 nő elmesélte a pillanatot, amikor rájött, hogy mindkét nemhez vonzódik Forrás: Getty Images
Most minden kiderül!

A szexualitásod megtalálása hosszú időbe telhet, ez pedig a biszexuálisok esetében sincs másképp. Ha hozzávesszük a biszexualitást és a biszexualitással kapcsolatos, még mindig túlságosan elterjedt tévhiteket, a biszexualitással való megbékélés nehéz lehet.

„Bizonytalannak lenni abban, hogy bi vagy-e vagy sem, valójában hozzátartozik a bi-kultúrához" - mondja Jen Winston, a GREEDY: Notes From a Bisexual Who Wants Too Much szerzője, majd így folytatja:

„Lehet, hogy azt hiszed, hogy a bizonytalanságtól „heteróbb” leszel, de valójában inkább biszexuálisabbá tesz."

Ha tehát azon gondolkodsz, hogy biszexuális vagyok-e?", esetleg biszexuálisnak vallod magad, akkor mindenekelőtt túl kell lépned a sztereotípiákon. Annak ellenére, amit esetleg hallottál, a biszexualitás azt jelenti, hogy egynél több nemhez vonzódsz. Ha nemtől függetlenül vonzódsz az emberekhez, és megvan benned a lehetőség, hogy bármelyik nemű emberhez vonzódj, akkor valószínűleg pánszexuális vagy. Persze az, hogy milyen címkét használsz, az csak rajtad múlik, a szexualitásod azonosításában nincs helyes vagy helytelen.

Egyes nők viszont állítják, hogy volt egyetlen konkrét pillanat, amikor egyértelműen eldőlt bennük, hogy ők bizony biszexuálisak... Ha kíváncsi vagy a sztorikra, akkor azonnal katt a galériára!