6 kristály, ami segít felturbózni a szexuális energiádat

Borítókép: 6 kristály, ami segít felturbózni a szexuális energiádat Forrás: Canva (BGStock72)
Legyen az akár egy darab labradorit, amit magadnál tartasz az állásinterjú alatt, hogy megkapd az állást, vagy egy lila ametiszt a mellkasodon, hogy megnyugtasd a megtört szíved, a kristályok sokféle célt szolgálhatnak. Még nagyobb érdeklődés övezi azokat a kristályokat, amelyekről úgy tartják, hogy elősegítik a jobb szexet azáltal, hogy felpörgetik a személyes fejteret, vagy bizonyos típusú szexuális energiát váltanak ki a partnerből.

A kristályok akkor a legerősebbek, ha céljuk világos, ezért legyen tudatos a kiválasztásuk, elhelyezésük és kezelésük, hogy a legnagyobb hasznot hajtsák a hálószobában és azon kívül is.

Szóval, hogyan teheted világossá (szexi) szándékaidat? Egy fallikus vagy jóni alakú kristály kiválasztása jó módja annak, hogy jelezd önmagadnak és az univerzumnak, hogy milyen típusú energiát keresel. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy hagyatkozz a belső megérzésedre a kiválasztásnál. Ügyelj a kristály formájára, súlyára, méretére és színére, és arra, hogy ezek milyen érzéseket váltanak ki belőled. Nincsenek rossz döntések.

Innentől a kristályok megfelelő elhelyezése és kezelése segít az energiád központosításában és tulajdonságaik bevonásában. De mely tulajdonságok és gyakorlatok számítanak leginkább a jobb szex szempontjából?

A galériánkban lévő linkre kattintva megmutatjuk, hogy melyik az a 6 kristály, ami segít feltúrbózni a szexuális energiádat.