10 egyértelmű jel, hogy szeret, csak épp még nem mondja ki

Borítókép: 10 egyértelmű jel, hogy szeret, csak épp még nem mondja ki Forrás: Pixabay.com/ StockSnap
Nem azért nem mondja, hogy szeret, mert nem érez irántad semmit. Egyszerűen csak a szeretetnyelve a tettek kifejező beszédét választja. Figyelj és meghallod te is!

Nyugi, nincs itt szó ámításról, se hülyítésről.

Ha azt érzed, hogy jó vele, ha azt érzed, hogy ő is örömmel tölti veled el az időt és rajongással lelkesedik lényegében szinte mindenért, amit közösen csináltok, akkor tényleg nincs miért aggódni kapcsolatotok jövője miatt.

Mi nők, alapvetően az érzelmes oldalra vagyunk bekötve. Hamarabb lelkesedünk, könnyebben lobban fel bennünk a láng és gyorsabban jutunk el ahhoz a biztos érzéshez is, hogy szeretjük a másikat. Persze kimondani olyan nagyon nehéz, még nekünk nőknek is! Érezzük, hogy már ott mocorog bennük a szerelem mámoros bizsergése, de a szó ’Szeretlek’, kissé rebegve még a háttérben marad.

Mi hiányzik ennek a mérföldkőnek számító ’szeretlek’ szó kimondásához? Talán a megerősítés. A másik jelzései, melyek egyértelművé teszik, hogy ő is hasonlóan érez irántad.

Mondok valamit! Lehet, hogy ő is erre vár, de az is lehet, hogy ő nem feltétlenül a szavak embere, ami nem felróható neki, ha egyébként a tetteivel minden percben az irántad érzett szeretetet sugározza.

Hogy mik is ezek a hétköznapi jelek, melyek párod érzéseiről, eddig még kimondatlan szerelméről árulkodnak, galériánkból kiderül.