5 tantra-tipp, ami garantáltan kedvet csinál az összebújáshoz

Borítókép: 5 tantra-tipp, ami garantáltan kedvet csinál az összebújáshoz Forrás: Getty Images
Folyton csak rohansz, pipálod a teendőidet a listádról? Feladatokkal, kötelezettségekkel, találkozókkal zsúfolod tele a napjaidat, aztán csodálkozol, hogy nem érzed magadban a vágyat? A Tantra segít felébreszteni az érzékiségedet; amin keresztül megértheted és megélheted a tested igazi igényeit.

A mai modern társadalomban nagyon sok ember él csak a fejében, a testétől, azaz valódi szexualitásától elszakadva.

Az állandó rohanás és a „teendőlisták” társadalmában élünk. A legtöbb ember úgy éli a mindennapjait, hogy telezsúfolja azokat feladatokkal, kötelezettségekkel, találkozókkal aztán csodálkozik, hogy nem érzi a vágyat magában.

Legtöbben csak robotpilótaként lézengenek csak és ugyanúgy viselkednek az ágyban is, mintha a szeretkezés is csak egy újabb feladat lenne, egy a listáról, amit kipipálhatnak, amit teljesítettek aznapra. Aztán nem értik, miért nem boldogok, miért nem elégedettek? Azon kapják magukat, hogy másfelé tekingetnek, hátha arra jobb lesz.

De az egyetlen igazi áttörést, belülről érheted el, mikor megállsz és megnyitod a szíved.

Gyere velem most egy tantrikus kezdő utazásra!

Ahol felfedezheted a tested igazi elfogadását, szeretetét és kiteljesedésének első lépéseit.

Egy utazásra hívlak, ahol megtanítom, hogyan válj tudatosabbá testileg, hogyan csillapítsd le a gondolataidat és maradj jelen a testedben.

Hogyan emeld fel a tested szexuális energetikai rezgéseit, és tanuld meg elfogadni, szeretni és ápolni igazi énedet, azaz a szexuális lényed, aki a testedben lakozik.

Ha pedig már égsz a vágytól, de bizonytalan vagy, hogyan tudasd Vele, segítségedre lehetnek a következő tippek!

Mert testünk a lelkünk temploma. Pontosan megmutatja, mire van szüksége(d) ahhoz, hogy optimális egészségi állapotban, bőségben élj, ne csak a lézengj.

Meg kell tanulnod, hallgatni rá. A testeddel való aktív kommunikáció és figyelem növeli önmagad és a világ felé való tudatosságod. Érzékenyebbé, érzékibbé és sokkal alázatosabbá válsz majd a saját és mások szükségletei iránt.

Ennek a tantrikus tudatossági állapotnak az elérése segít a jelenben élni, a jövő vagy a múlt helyett. Ha jelen vagy, figyelsz a tested reakciójára, vágyaidra, szenvedélyeidre, akkor megérted a tested igazi igényeit. Energetikai rezgésed megemelkedik, és úgy érzed majd, hogy végre igazán élsz.

A Tantra megtanít arra, hogy áramlásba kerülj a tested igényeivel.

Használd a légzést, a hangot, a mozgást, hogy felébreszd az érzékelésed önmagadban és a világ felé. Fogadd el testedet minden hibáddal együtt. Lásd a szépséget belül és kívül. Érzékeid felébredése segít egy sokkal mélyebb és bensőségesebb szinten kapcsolódni.

A cikk itt még nem ért véget. Az 5 legjobb, tantrikus tippről ide kattintva olvashatsz bővebben!