3 mondat, ami alapjaiban változtathatja meg a szerelmi életedet

Borítókép: 3 mondat, ami alapjaiban változtathatja meg a szerelmi életedet Forrás: Getty Images
Ha úgy érzed, ellaposodott a szerelmi életed, lehet, hogy a kommunikációval van baj. A következő 3 mondat azonban újabb lendületet hozhat a kapcsolatotokba és visszahozhatja az élvezetes és szenvedélyes együttléteket is.

Sokszor nem is a partnerünkkel vagyunk elégedetlenek, hanem sokkal inkább a hiányos kommunikációval. A rohanó hétköznapokban elfáradunk és nem egyszer szemet hunyunk bizonyos dolgok felett, amelyek ugyan idegesítenek vagy bántanak, mégsem tesszük ki őket az asztalra, mert nem merünk őszinték lenni, félünk konfrontálódni vagy mert egyszerűen nincs idő, hogy megbeszéljük őket. Ezért inkább bele sem kezdünk. Ez azonban hosszú távon nagyon rombolóan tud hatni a párkapcsolatra. És a sok szőnyeg alá söpört probléma egy idő után negatívan befolyásolja az intimitást és a szexuális életet is.

Ha a kémia még mindig működik köztetek, érdemes időről időre leülni és átbeszélni azokat a dolgokat, amik nyomasztanak benneteket. Még ha olykor kellemetlen is, muszáj a saját szükségleteinket, vágyainkat megosztani a másikkal, ennek híján ugyanis a partnerünk csak a sötétben tapogatózik. Mert honnan tudja, hogy neked mi a jó, ha nem árulod el neki? És te is hogyan tegyél az ő kedvére, ha fogalmad sincs róla, mit szeretne?

Mutatjuk, melyik az a 3 mondat, amivel érdemes lehet a beszélgetést indítani! Higgyétek el, segíteni fog, hogy egészen új szintre emeljétek a kapcsolatotokat!

Kíváncsiak vagytok, mik a hírességek leggyakoribb szexfantáziái? Akkor kattintsatok a galériára!