10 vitathatatlan tény, ami csak a nőkre jellemző

Borítókép: 10 vitathatatlan tény, ami csak a nőkre jellemző Forrás: Getty Images
Hogy miben nyilvánul meg a női szupererő? Gyereket tudunk szülni, családot tudunk egyben tartani, férjet tudunk támogatni, főzünk, mosunk, barkácskodunk, oroszlánként tudunk küzdeni a céljainkért, több dologra tudunk figyelni egyszerre és van, aki az ékszíjat is ki tudja cserélni a kocsiban! Számos képességgel megáldott nem a női nem, az élet számos területén képes helytállni. Lássuk, milyen tények igazolják sokszínűségünket.

Most, itt az elején leszögezem, hogy a férfi nem képviselői is rendelkeznek ugyanúgy szuper képességeket, amiket mi nők.... meghagyunk nekik, hogy ők is villantani tudjanak :D

Na, nem. Komolyra fordítva a szót a férfiak valóban képesek egy helyzetet oly lényeglátással, érzelmi kirohanás nélkül megoldani, amire mi nők kevésbé lennénk képesek. A mérleg egyik serpenyőjébe a férfiak, a másikba a nők is beleteszik a maguk részét és valahogy a végén, egy mindig billegő, de közel egyensúlyi állapot alakul ki. Ez ebben a szép.

Mivel már tegnap írtam 7 tényt a férfiakról, most jöjjön a galériában 10 tény a nőkről is, ami vitathatatlanul megkülönböztet minket a teremtés koronáitól. Lássuk!