10 nőnapi ajándék ötlet, ha idén kreatívabbra vennéd a figurát

Borítókép: 10 nőnapi ajándék ötlet, ha idén kreatívabbra vennéd a figurát Forrás: Getty Images (Vincent Besnault)
Semmi gond a bonbonnal és a virággal, de jöjjenek most olyan nőnapi ajándék ötletek, amelyekkel kreatívabbá teheted az ajándékozást.

Ki ne örülne egy doboz bonbonnak, egy csomag finom kávénak vagy teának, és mellé egy nagy csokor színes-illatos virágnak? Na jó, egy kis extra csoki (kapcsolódó cikk ötlet: https://www.evamagazin.hu/egeszsegem/a-tudomany-szerint-ezert-is-jo-a-csoki ) is mindig jöhet! Ha viszont idén valami másra vágysz, és úgy érzed, a megszokott jó dolgok helyett inkább kreatívabb nőnapi ajándék ötletek kellenek neked, akkor egyet se félj: már adunk is néhány klassz, ötletes tippet. Így lesz miből válogatni, ha meglepnéd valami aprósággal a Húgodat, Anyukádat vagy a barátnőket. És ki tudja… ha átküldöd a párodnak ezt a cikket, még az is lehet, hogy ezek közül vár majd valami otthon március 8-án.

Virág, kicsit másképp

1. LEGO virágcsokor – A LEGO örök kedvenc, szinte mindenki örül neki. Nem is vitás, hogy a világhírű, színes kis építőkockákból készült virágcsokornak a legszuperebb nőnapi ajándék ötletek közt van a helye.

2. Textil tulipánok – A soha el nem múló szeretetet vagy szerelmet kifejezheted soha el nem hervadó virágokkal. Hatalmas örömet szerezhetnek!

3. Virágbox – Kicsit zsebbe nyúlósabb ajándék lehet, mint egy sima virágcsokor, de az örömszerzés egy ilyen csodával legalább ezerszeres a hagyományos csokorhoz képest.

4. Könyvtámasz – Az egyedi cuccokért is rajongó növényimádók imádni fogják ezt a félbevágott virágcserepet formázó könyvkitámasztót. A legjobb benne, hogy mivel nem élő növény, egy sötétebb szobában is azonnal feldobja a könyvespolcot, illetve, hogy akár magasabbra is felteheted, mert nem kell locsolni.

Kényeztető nőnapi ajándék ötletek

5. Vacsoraszínház – Ha egy igazán különleges élmény a cél, és előny, ha a színház világába gasztronómiai élvezetek is keverednek, akkor egy vacsoraszínházi produkció feleljthetetlen program lehet. A Mesélj, Anyukám! podcastban műsorvezetőink Horváth Lilivel és Haumann Petrával beszélgettek az Orfeumban megtekinthető Anyád kínja! előadás kapcsán az vacsoraszínházi programról, az anyaságról és mindenről, ami mögötte van.

Élmény a javából: irány egy szuper élményfestés!

Nem kell Picassónak lenned ahhoz, hogy részt vehess egy élményfestésen, sőt, igazából nem is a tehetség számít, hanem az, hogy jól érezd magad – egyedül, a barátnőiddel, Anyukáddal vagy a Pároddal. A FessNeki-nél például csodaszép vízliliomokat varázsolhatsz egy 70x55 cm-es vászonra, március 8-án. Kipróbálod? Ha elsőre nem mersz egyedül belevágni, páros festésre is van lehetőség.

6. Örökítsd meg a pillanatot – Gyönyörű ajándék és örök emlék egy vászonkép az elmúlt időszak legszebb pillanatáról. Ne várj vele Anyák napjáig, lepd meg vele az Anyukádat nőnapon!

7. Bor vagy borkóstoló? – Egy üveg bor kétségkívül szuper és nagyon hasznos ajándék. De mi lenne, ha idén egy, vagy inkább néhány lépéssel tovább mennél, és inkább egy borkóstolót írnál fel a legtutibb nőnapi ajándék ötletek listádra? Például a Turay pincészet nőnapi borkóstolóját, ahol exkluzív tételekkel várnak, a hölgyeket pedig extra pohár pezsgővel.

8. Otthoni kényeztetés – Ha otthoni kényeztetésre vágysz, vagy ezt ajándékoznál a tavasz jegyében, a LUSH Blooming Beautiful kényeztető, jó kedvre derítő ajándékcsomagja az egyik legjobb választás.

9. “Beauty Rituálé” workshop - Harminc év szakmai tapasztalatát adja át Feller Adrienne, egyszerű és követhető formában. Egyet ígér, nem csak szebbek, de erősebbek is leszünk általa. Bevezet minket a szépség megőrzésének esszencialitásába. Megmutatja nekünk lépésről lépésre mit és hogyan kell tenni reggel és este, hogy az inspiráló, ragyogó szépségünket életünk végéig megőrizzük.” – írja Feller Adrienne. Az eseménynek a The Ritz-Carlton, Budapest ad otthont mégpedig március 8-án, így igazán csodás energiák szabadulnak majd fel, hiszen nem csak a benti szépség kap megerősítést, hanem egyben a
nőiesség is.

A lenti galériánkban további 4 tippet adunk nőnapra.