10 őszinte indok, miért szeretik a pasik az idősebb nőket

Borítókép: 10 őszinte indok, miért szeretik a pasik az idősebb nőket Forrás: Getty Images
Tényleg a „pumák” azok, akik levadásszák a fiatal férfiakat? Meglehet, hogy néha így van; ugyanakkor sokukat nem is kell olyan nagyon kergetniük; ők azok, akik kifejezetten vonzónak találják az érettebb hölgyeket. S hogy mi a titok nyitja? Cikkünkből kiderül.

Míg a társadalom jóval elfogadóbb a fordított esetekben; az idősebb nőkre hajlamos a puma jelzőt aggatni azt sugallva; mintha minden esetben ők lennének azok, akik elcsábítanák, levadásznák” a zsengébb „fiúkat”. Holott ez nagyon nem így van. Azok a férfiak, akiknek volt már viszonyuk idősebb nőkkel, általában úgy emlékeznek vissza ezekre a kalandjaikra, mint életük egyik – ha nem éppen a legjobb – élményére. Sőt, még az is megtörténhet, hogy egy ilyen élmény nyitja föl a férfi szemét arra, hogy voltaképpen ez a korosztály a zsánere.

Forrás: Getty Images
Jason Momoa és Lisa Bonet

Gondolj csak például Jason Momoára, aki a nála jóval idősebb színésznő, Lisa Bonet mellett horgonyzott le és vette el feleségül. A sármos óriás pedig nem csinál titkot abból sem, hogy a nyilvánosság előtt is elmeséli, bizony ő kezdte el ostromolni Lenny Kravitz ex-párját.

Vajon mi a titok, amiért a férfiak bolondulni tudnak az idősebb nőkért? Galériánkból megtudhatod.

10 kendőzetlen indok, hogy miért vonzódnak a pasik az idősebb nőkhöz