Hogyan neveljünk fenntarthatóságra nyitott gyereket? Mesélj, Anyukám! ZÖLD különkiadás

Borítókép: Hogyan neveljünk fenntarthatóságra nyitott gyereket? Mesélj, Anyukám! ZÖLD különkiadás
Sok esetben még mi is (újra) tanuljuk, hogyan éljünk igazán fenntartható életet. De közben hogyan adjuk mindezt át a gyermekeinknek? Hogyan neveljünk fenntarthatóságra nyitott gyerekeket, akik már most jobban vigyáznak a bolygónkra és tesznek a jövőnkért? Erről beszélgetünk a Mesélj, Anyukám! Zöld különkiadásának legújabb részében.

Ez itt a ZÖLD Mesélj, Anyukám! Az Éva Magazin.hu minden hétfőn új adással jelentkező podcast műsorának a különkiadása, melyben Földi Barbara, az ÉvaMagazin.hu szerzője, társadalmi vállalkozó, kétgyermekes édesanya a műsorvezető. Barka elkötelezettje a Földünknek, aki arra törekszik mindennap, hogy élhetőbb és fenntarthatóbb életet hagyjunk hátra a felnövekvő generációnak.

Egy igazán különleges vendég ült a stúdióba ebben az adásban, ugyanis az édesanyámat kérdezhettem arról, hogyan is kell felnevelni gyerek(eket), akik számára fontos a fenntarthatóság. Neki egészen jól sikerült és én is szeretnék majd a nyomdokaiba lépni. Nem tudom, van-e rá recept, de szeretném elkérni, ha esetleg megmaradt volna neki és ebben az adásban veletek is megosztani.

Anyukám, Medvácz Éva, aki ma már a főállású nagymamaság mellett vállalkozó is, tanárként dolgozott negyven évig.

Mellette pedig az előző adáshoz hasonlóan a mostani alkalommal is velünk lesz Erdős Anita Eperke a Whirlpooltól és kikérdezzük, hogyan segítettek az anyáknak, szülőknek a háztartási gépek abban, hogy tudatosabb szülők lehessenek régen és ma.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

A fenntartható életmód nem egy új dolog, sőt! Galériánkban azt gyűjtöttük össze, mit tanulhatunk a nagyanyáinktól a fenntarthatóság terén!