Hogyan lehetünk tudatos anyák pici babával is? Mesélj, Anyukám! ZÖLD különkiadás

Borítókép: Hogyan lehetünk tudatos anyák pici babával is? Mesélj, Anyukám! ZÖLD különkiadás
Új különkiadás sorozatunk, a ZÖLD Mesélj, Anyukám! első részében a kisgyermekes anyukáké és a fenntarthatóságé lesz a főszerep. No meg persze a leginkább környezetbarát és energiatakarékos háztartási gépeké, amelyek nap mint nap megkönnyítik az életünket.

Ez itt a ZÖLD Mesélj, Anyukám! Az Éva Magazin.hu minden hétfőn új adással jelentkező podcast műsorának a különkiadása, melyben Földi Barbara, az ÉvaMagazin.hu szerzője, társadalmi vállalkozó, kétgyermekes édesanya a műsorvezető. Barka elkötelezettje a Földünknek, aki arra törekszik mindennap, hogy élhetőbb és fenntarthatóbb életet hagyjunk hátra a felnövekvő generációnak.

Egy kisgyerek érkezésével sok minden borul az eddigi életünkhöz képest. Van, aki ilyenkor költözik, újít fel, alakít át vagy minimum átrendez, hogy az új családtag egy tágasabb, rendezettebb és remélhetőleg tudatosabban és fenntarthatóbban kialakított élettérbe érkezzen.

Hogyan lehet élhetőbb és fenntarthatóbb életet hátrahagyni az utánunk következő generációknak? Te is sokkal többet tudsz tenni, mint gondolnád – hiszen mindennapi apró tettek, döntések és lépések fogják alakítani hosszútávon a bolygónk jövőjét. Mindezt hol tudod elkezdeni? A lakásodon belül – és mindjárt el is mondjuk hogyan.

A mai adás vendége a tudatos hedonista Kabelácsné Jónás Erika, aki háromgyermekss vállalkozó édesanya – akinek a tudatosság életszemlélet, akárcsak a hedonizmus. A kettő ötvözete teljesen átjárja a mindennapjait és nőknek, édesanyáknak segít megtalálni kettő összhangját. Őt fogjuk kérdezni, hogyan illeszthető be a tudatosság a mindennapokba és neki miért fontos, hogy fenntartható(bb) módon éljünk. Mellette Bach Kata színésznő, két gyermekes édesanya is velünk beszélget, aki különösen nagy hangsúlyt fektet a fenntartható életvitelre, mióta édesanya lett. És itt lesz velünk Erdős Anita Eperke is, aki a Whirlpool képviseletében van jelen és segít nekünk majd kiigazodni a háztartási gépek hatékonysága és energiatakarékossága körül.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!