Így varázsolj téli, ünnepi dekorációt az ősziből!

Borítókép: Így varázsolj téli, ünnepi dekorációt az ősziből! Forrás: Getty Images
Lehet elővenni a fényfüzért, a gyertyákat, a fehéreket és a pirosakat. Mert végre újra itt van a téli dekorációs szezon! És jó hír, hogy az őszi dekorokat sem kell kidobnod, mert tippjeinkkel azokat is ünnepivé varázsolhatod!

Akik szeretik otthonosan érezni magukat, azok számára teljesen természetes, hogy a ruhatárukkal együtt az otthonuk is változik, évszakról évszakra. Halloween után magától értetődő, hogy lekerülnek az őszi dekorok és átadják a helyüket a meghitt, kuckózós és ünnepi hangulatot idéző téli díszeknek. A díszítéssel, rendezgetéssel nem csak a lakásunkat készítjük fel a télre, hanem a lelkünket is.

Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Bár nehezen búcsúztatjuk el a nyarat, a meleg napsugarakat, az ősz is sok csodát rejt: jönnek a csodás színek, a séta a hulló falevelek között és ennek a hangulatát az otthonunkba is szívesen becsempésszük. Amikor pedig az ősz átadja a helyét a télnek, érdemes ezeket az őszi hangulatú dekorokat konzerválni és átmenteni a téli, ünnepi szezonra, kicsit alakítva rajtuk.

Már egészen apró változtatások is igen látványosak lehetnek! Egy kis fény, egy kis díszítés és máris kész a téli vagy akár a karácsonyi dekor.

Íme az Én kedvenceim! Kíváncsi vagy rájuk?csak kattints a galériára!

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt ITT!
A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.