Tudod mire jó a sajtreszelő négy oldala? 16 dolog a sajton túl, amire a nagyanyám tanított

A hagyományos, többnyire téglatest alakú, négyoldalú reszelő minden háztartásban megtalálható. Sajtreszelőnek hívjuk, hiszen a legtöbben kizárólag erre a célra használjuk. Pedig számtalan más dolgot le lehet vele reszelni! Ebben a cikkben minden tudásunkat átadjuk, amit még a nagyanyáink hagyományoztak ránk.
Fogadni mernénk, hogy a négyoldalú konyhai reszelődön lévő kések közül egyetlenegy van megkopva; az, amin a sajtot szokás forgácsolni. Ne aggódj! Nem vagy ezzel egyedül. A legtöbben kizárólag erre a célra használják ezt az eszközt, pedig nem véletlenül tervezték ilyen nagyra, nem véletlenül van négy oldala.
Vaj, tojás, csokoládé, burgonya, cukkini, száraz kenyér, szerecsendió, gyömbér, káposzta, répa, hogy csak néhányat említsünk azok közül, amiket le tudunk reszelni.
A lenti galériánkban végig vesszük a négyoldalú reszelő minden oldalát, megnézzük, hogy melyik mire való.
Kattints a galériánkba!
- „Hiszem, hogy meghosszabbítható az élet azzal, hogyha valami olyat csinálunk, amiben örömünket leljük.” - Interjú dr. Horváth Biankával, a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadójával A női vezetők kitartása és elszántsága új normákat teremt az eddig megszokott szervezeti struktúrákban, tovább inspirálva...