Nem akarták a szomszédok, ők mégis felhúzták a közös kerítést - nem is akárhogyan

Borítókép: Nem akarták a szomszédok, ők mégis felhúzták a közös kerítést - nem is akárhogyan Forrás: Unsplash.com/Jayden Wilhelm
Megelégelték a vitát, az egyezkedést és a tettek mezejére léptek. A kerítéssel azonban valami mást is felállítottak a mellettük lakóknak; erős célzattal.

Megesik néha, hogy néha elfajul egy-egy vita a szomszéddal; például amiatt, hogy szerinte a kocsid már megint belóg a garázskapuja elé. Te pedig mondjuk azt sérelmezed, hogy ebben a hónapban a sokadik olyan bulit tartották, ami miatt hajnalig dobáltad magad az ágyban, de aludni képtelen voltál a nagy zajban. Ez a házaspár pedig a közös kerítés kérdésén különbözött össze a mellettük lakókkal.

„Semmi szín alatt nem akartak belemenni abba, hogy felhúzzunk egy kisebb kerítést közénk. Pedig a kutyusunk miatt muszáj lett volna. Megelégeltük a dolgot és egyszer csak a tettek mezejére léptünk. Engem addigra már annyira felbosszantottak a hisztijükkel, hogy elhatároztam, egy kis „építészeti” csavart biztosan becsempészünk a dologba – meséli Susie. Férje boldogan állt neki az „ördögi” terv megvalósításának. S hogy mi lett belőle, az alábbi, kis videóból kiderül.

@the_tiketytok

He goes along with my evil plans and I just ❤️ it. #badneighbors

♬ Funny - Gold-Tiger

A felvételt látva többek azt kérdezték, miért nem inkább a „bemutatás” klasszikus, egyezményes jelét, egy középső ujjat faragtak a kerítésre. Susie elárulta, szíve szerint ezt tette volna, csak attól tartott, hogy a közöségi felület akkor letiltotta volna a videójukat.

Ám minden jó, ha a vége jó; egy másik felvétel tanúsága szerint nincs harag, a szomszédasszony , látva a meghökkentő „dekort”; hangos hahotázásba kezdett.

Galériánkban pedig az egyes szomszéd-típusokról olvashatsz. A tiéd melyikbe tartozik?