Mi a legjobb vétel 2010-re? Biciklik

Borítókép: Mi a legjobb vétel 2010-re? Biciklik
Egyre több a kétkerekű, a bicikliút, s még a KRESZ is a bringások javára változott. Ragadjuk meg a számtalan lehetőség egyikét, és tekerjünk minél többet – ezzel is óvjuk a környezetet s az egészségünket.

Mire van szükség a háztartásodban? Mire gyűjts előbb, kanapéra vagy kávégépre? Milyen autó kell neked, ha egyedül élsz, és milyen, ha családban? Tudnak-e már a gyerekek önállóan biciklizni? Összeszedtünk néhány nélkülözhetetlen kelléket a mai városi élethez: minőségi, hosszú éveken át tartós, dizájnos termékeket. Csupa kitűnő vételt 2010-re.

Biciklik és kiegészítők

Egyre több a kétkerekű, a bicikliút, s még a KRESZ is a bringások javára változott. Ragadjuk meg a számtalan lehetőség egyikét, és tekerjünk minél többet – ezzel is óvjuk a környezetet s az egészségünket.
(A fotókat nagyban is megnézheted, ha rájuk kattintasz.)

Gyerekekkel is nekivághatunk egy hosszabb kirándulásnak vagy városi tekergésnek. Ebben a járműben kényelmesen elfér gyerek, kutya, csomag. Biztonsági öv természetesen van.
VISZIKLI (219 000 Ft)

Gerinckímélő módon is lehet pedálozni. Hanyatt fekve, keleti kényelemben, s – aki még nem próbálta, nem is tudhatja – gyorsabban, mint a hagyományos kétkerekűn.
Fekvőkerékpár AZUB ECO (260 000 Ft)

Holland stílusú, ámde száz százalékban magyar tervezésű és gyártású nosztalgia-kerékpár. Három sebesség, hátsó kontra. Kerékpár GEPIDA AMSTERDAM (74 900 Ft)

Még több...

Csinos is, hasznos is
Fő a biztonság. Bárkit érhet baleset, ám egy ilyen áramvonalas, dekoratív fejfedő kivédi a súlyosabb bajt. Szellőzést biztosító, frizurakímélő megoldás.
Bukósisak UVEX ONYX (14 900 Ft)

Minden belefér
Akár munkába, akár iskolába, akár a piacra hajtasz, ez az újrahasznosított reklámmolinókból kreált táska legyen veled. Az előlap tetszés szerint cserélhető.
Biciklistáska CANGIRA (16 000 Ft)

Biciklitolvajok
a címe egy klasszikus olasz filmnek. Ott értjük. Itt viszont nem toleráljuk! A masszív U-lakat biztonságos, mint egy atombunker, csak legyen mihez hozzákötni.
Biciklilakat KRYPTONITE (12 590 Ft)

És még rengeteg szuper vétel hamarosan az evamagazin.hu-n is!
Összeállította: Fogt Linda, Mihály András, fotó: Jágfai Eszter, Ribánszky Kata, pr. Éva, 2010 december. Minden jog fenntartva.