Lakásból otthon, ajándékból személyes emlék –így vigyél egyediséget az otthonodba, ha unod a sablonos lakástextileket

Borítókép: Lakásból otthon, ajándékból személyes emlék –így vigyél egyediséget az otthonodba, ha unod a sablonos lakástextileket Forrás: vegyelhazait.hu/kollázs
Újragondolt tradíciók, egyediség a tömegcikkek tengerében: a Csipkelengye termékei egytől egyig ennek szellemében, kézzel készülnek. A magyar tervező által megálmodott márkát most a kiadónk által éltetre keltett #vegyélhazait online vásár #vegyéltavaszit piacterén is megtalálod. Ha tőlük vásárolsz, magyar kisvállalkozást támogatsz.

A sablonos, egyhangú lakástextíliákat látva, s megunva jött az ötlet egy egészen más, egyedi és személyre szóló irányvonal megteremtésére. Katona-Szabó Judit megàlmodott egy olyan vilàgot, amely a Csipkelengye kollekciójában életre kelt. Vintage és shabby chic stílusjegyekben gazdag kínálatukat is a kelengye szó jelentéséhez kapcsolódva építették föl; érintve a családi ünnepeket, úgymint gyermekszületés, házasságkötés, keresztelő, karácsony, születés- és névnap.

Termékeik, melyeken a finom csipkék, fodrok, minősègi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet; kézzel készülnek. Hisznek az egyedülállóban ès a minősègben; abban, hogy a tömegcikkek koràban mèg nagyobb szüksèg van az egyedire, a tradicionálisra. Ismerkedj meg a Csipkelengye márkával közelebbről is!

Egyedi lakástextíliák, amiket imádni fogsz és ajándéknak is tökéletesek!