Hogyan válasszunk kertibútort?

Borítókép: Hogyan válasszunk kertibútort? Forrás: Lunett Design
Lecserélnéd a kültéri bútoraidat, de nem tudod, milyenre? Érdemes alaposan megfontolnod, hiszen egy ízléses, jól berendezett terasz a nappalidon is tágíthat a nyári időszakban. Cikkünkben amellett, hogy elmondjuk, miért érdemes minőségi darabokat választanod, egy prémium kategóriás márkát is bemutatunk.

Kerti bútor megválasztásakor nem árt, ha több szempontot is mérlegelsz. Mielőtt vásárlásba kezdenél, érdemes elgondolkodnod például azon az alapvető kérdésen is, hogy olyan kerti bútort keresel, amelyik könnyen elővehető és eltehető; vagy olyat, amelyik szinte egész évben kint hagyható a szabadban? Ha inkább az utóbbira voksolsz, akkor érdemes eleve a műanyagból készült garnitúrák között nézelődnöd, ezek ugyanis a legstrapabíróbbak, így bátran kint hagyhatók anélkül, hogy bármi bajuk esne. Még egy fontos szempont, ami mellettük szól; tisztításuk is könnyűszerrel elvégezhető, és amiatt sem kell aggódni, hogy berozsdásodnának vagy elkorhadnának. Még jobb az alumínium, mert az egyrészt látványra is szebb, másrészt hosszabb élettartamú.

Forrás: Lunett Design

Mindezt megtalálod a Lunett Design kínálatában: prémium kategóriás kültéri bútoraik időjárásálló és kezelést nem igénylő anyagokból készültek. A kiváló minőségű és a legújabb design szerint készült szettek és a különálló darabok gyönyörű kivitelezése mellett a funkcionalitás is fontos szerepet kapott; hogy a bútorok illeszkedjenek a lakás belsőépítészeti részéhez, hogy a lakás részévé váljanak. Így amellett, hogy bármely terasz, vagy veranda stílusos ékszerei lehetnek, a nappalidat is kitágíthatják a nyári időszakban. Galériánkban ízelítőt találsz a márka kínálatából.

6 csúcsminőségű, design bútordarab, ami a te kertedet is feldobhatja