Ezzel a zseniális trükkel pillanatok alatt cseréled le az ágyneműt

Borítókép: Ezzel a zseniális trükkel pillanatok alatt cseréled le az ágyneműt Forrás: Getty Images
Te is azok közé tartozol, akiknek az ágyneműhúzás egy nyűg? Egy olyan praktikát mutatunk, ami ezt gyökeresen megváltoztathatja, meglátod miért.

Előfordult már Veled, hogy későn, lefekvés előtt szembesültél vele, hogy a reggeli lendülettel lehántottad az ágyneműt, újat viszont azóta sem húztál még fel? (Megtörtént eset, több ízben...) Legszívesebben ilyenkor sírva fakadnál? Ne tedd, mert van egy jó hírünk a számodra! Egy fiatal férfi olyan ágyneműhúzás-trükköt mutat be egy paplannal a TikTokon, amivel pillanatok alatt letudod ezt a feladatot és nem marad más hátra, mint önfeledten bele dőlni a habos-babos ágyikóba.

A fiú állítja, hogy a három, pofonegyszerű lépésre bontható módszere teljesen új, ám van egy kis bökkenő; a felvételt elnézve azért nem árt, ha ott van valaki, aki segédkezik. Persze ha sokat gyakorlod, akár egyedül is mehet. Eltekintve ettől az apróságtól, így szól az instrukció:

  1. Húzd magadra - vagy ha kéznél van, a partneredre - a kifordított ágyneműt úgy mintha csak szellemnek öltöznél
  2. Ragadd meg a kiterített paplan sarkait
  3. Integess őrült lelkesen!

Ha pedig mindez nem lenne tökéletesen világos, íme a videó, amin magad is láthatod, milyen pofon egyszerűnek tűnik így az ágynemű elhúzása.

@ruesaint

Replying to @Ruki Bizarre how to change the duvet singles tutorial 😭 #lifehack #home #snack

♬ original sound - Jack 李捷

Nos ki tesz még ma egy próbát?

Forrás: ITT

Galériánkban pedig ahhoz adunk további tippeket, hogyan vesd meg az ágyad tökéletesen!