JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Ezt a 3 dolgot elég lecserélni és máris jobb lesz a hangulat az otthonodban

Borítókép: Ezt a 3 dolgot elég lecserélni és máris jobb lesz a hangulat az otthonodban Forrás: beliani.hu
Az újabb korlátozásokkal megint csak a négy fal közé szorultunk; ismét itt töltjük időnk nagy részét. Az otthonunk az irodánk, ráadásul most az iskola és az óvoda is ugyaninnen üzemel. Ezért is nagyon fontos, hogy ez a hely olyan legyen, ahol mindannyian jól érzitek magatokat.

Miután minden funkcionális elemet beszereztél a home office-hoz és a home school-hoz, azt is érdemes átgondolnod, hogy milyen apróságokkal tudnád feldobni a lakást, mi az, amire ráférne egy stílusfrissítés, amit le lehetne cserélni. Nem is gondolnád, hogy egy-egy dekoratív apró kiegészítővel, vagy dísztárggyal milyen könnyedén megváltoztathatod az egész lakás hangulatát úgy, hogy még csak vagyonokat sem kell költened rá. A március 19-21. között megrendezésre kerülő JOY-Napok Beauty&Fit éppen kapóra jöhet most neked, melynek keretében kedvezményesen beszerezheted, amit kinézel JOY-Napok kuponnal!

Legyen az egy vidám, puha takaró, egy váza, vagy egy különleges keretbe ágyazott, új tükör a Beliani szuper kínálatából, s a nappalid azonnal barátságosabbá, otthonosabbá válik.

Tippjeinkért kattints a galériára!