Borítókép: Először segített be a házimunkába; tragédia lett belőle Forrás: Getty Images

Először segített be a házimunkába; tragédia lett belőle

Épphogy csak nekikezdett a porszívózásnak, ám nem sokkal később már hordágyon vittek el a mentők egy fiatal férfit az otthonából. Menyasszonya pedig csak annyit kért, hogy segítsen be végre egy kicsit a takarításban.

Lebukfencezett a lépcsőn és lábát törte egy férfi, miután menyasszonya nyomatékos kérésére - életében először - belevetette magát a takarításba; a közös otthonukban. A fiatal nő ugyanis elhatározta, hogy jövendőbelijét rá fogja szoktatni arra, hogy valamilyen szinten részt vegyen a háztartási feladatokban. Ám nem sokkal azok után, hogy párját felküldte takarítani az emeletre a porszívóval; hangos jajveszékelésre lett figyelmes: a vőlegénye kiabált, hogy megsérült.

Bethan meg volt róla győződve, hogy csak tetteti a dolgot azért, hogy kivonhassa magát a feladat alól. Ám amikor odasietett, rögtön látszódott, hogy a párja nem színészkedik és hogy baj van. Mint az utólag, a kórházban ki is derült; két csontját is eltörte a lábában, ahogy végiggurult a lépcsőn.

„Nathan utálja a házimunkát, soha nem segít semmiben. Megelégeltem!

Elhatároztam, hogy ezt nem hagyom annyiban, változtatni fogok a dolgon. Elvégre a közös életünkről van szó” – mondja Bethan. „Azt hittem, a porszívózás nem egy nehéz feladat és hogy meg fog vele birkózni.

Épp csak nekikezdett, a lépcső tetején tartott; amikor teljesen belegabalyodott a masina hosszú zsinórjába, és lebucskázott onnan. Úgy találtam rá, mozdulni sem volt képes. Szerencsére mostanra felépült, de ezzel nem ússza meg végleg a házimunkát, ne is álmodjon róla” – nyomatékosítja a történetet a feleségjelölt.

Nem tudod, hogyan vedd rá a párod, hogy jobban besegítsen az otthoni teendőkben? Ötletekért lapozz bele a Galériába!