A nap tippje: állatvédős külső akkumulátor

Borítókép: A nap tippje: állatvédős külső akkumulátor
Az akkumulátor-csomagok olyan veszélyeztetett állatfajokra hívják fel a figyelmet, mint a panda vagy a sivatagi róka.

Veszélyeztetett állatfajokra hívja fel a figyelmet egy új akkumulátor-család, amelynek forgalomba hozásáról a múlt héten tett bejelentést a Samsung.

A„Charge the Life” kampány részeként a fenntarthatóságot hangsúlyozzák ezek a kütyük, amelyek segítenek megnövelni a mobilunk vagy a tabletünk kapacitását olyan környezetben is, ahol nem feltétlenül áll rendelkezésünkre áramforrás.

A hordozható külső akkumulátorok közül a kisebb teljesítményű,8,400 milliamperórás akkun asivatagi róka és a kis panda, míg a nagyobb, 11,300 mAh-s akkumulátorcsomagon az óriás panda és az arany majom látható. Ezeken az aksikon egyszerre 2 eszköz is tölthető, és 3-4-szeresére növelhetik a mobilunk vagy tabletünk kapacitását.

Ezek az állatfajok valóbanszerepelnek a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) által vezetett Veszélyeztetett Fajok Vörös Listáján, például óriás pandából már kevesebb, mint 2000 egyed él vadon.

A külső akkumulátorok e héten már beszerezhetők aWestend Samsung Experience Store-ban, a többi Samsung márkaboltban pedig március 30-tól kezdődő héten várhatók. Ajánlott fogyasztói áruk14.990, illetve 15.990 Ft.