A legjobb fürdőszobai kiegészítők

Borítókép: A legjobb fürdőszobai kiegészítők
Találtunk néhány praktikus, mutatós és olcsó kelléket a fürdőszobába.

Aki túlesett már egy - netalántán több - lakásfelújításon, az jól tudja, milyen nehéz pont ott és pont akkor megtalálni pont azt, amit keresel. A fürdőszobai nagygenerál előtt állva szétnéztünk kicsit, mivel lehetne feldobni még a helyiséget (és főleg: hova lehetne elpakolni a rengeteg körömlakkot, hajcsavarót és szájfényt), és találtunk néhány praktikus, jól kinéző és nem is túl drága darabot. Nekünk ezek bejönnek!


Fotó: courtesy of Tchibo

A legjobb tároló zuhanykabinba
Ugye milyen idegesítő amikor a rácsos, falra szerelhető háromszögpolcokon ide oda borulnak a tusfürdők, samponok? Nos, itt ilyen gondod biztosan nem akad, és még falat sem kell fúrni!


Tchibo, 2495 Ft

A legjobb polc
Könnyű, mozgatható, jól néz ki! és nagy a polcok pakolófelülete - ez jó. A rossz az, hogy a polcoknak nincs pereme, így könnyen lecsúszhatnak róluk a dolgok. Ám ár-érték arányban még mindig ez a legjobb, amit találtunk.


Kika, 6990 Ft

A legszebb kozmetikai tároló
Az IKEAban bukkantunk erre a darabra, ami élőben még jobban néz ki, mint a fotón. Krémek, arclemosók, sminkcuccok, minden elfér benne, és a vattakorongokat, fültisztító pálcákat is van hol tárolni.


DRAGAN, IKEA, 2990 Ft

--pagebreak--

A legviccesebb zuhanyfüggöny
Miközben leradírozod a bőröd, vagy a hajbalzsamra vársz, földrajzi ismereteidet is felfrissítheted! :)


Habitat, 15, 40 font, habitat.co.uk

Az elmaradhatatlan szennyestartó
Erre a darabra nem csupán a Curver ételtároló dobozok iránt érzett mérhetetlen rajongásunk miatt esett a választásunk, hanem mert tényleg egészen rendkívüli módon strapabírónak tűnik.


Curver, 4836 Ft, netedeny.hu

A legolcsóbb tárolódobozkák
Még ha mindennapi szépségrituálénk kellékeinek nagyrészét el is pakoltuk már, még mindig maradt egy rakat hajgumi, hajcsat és egyéb mütyür. Ezekbe dobáljuk őket, megéri invesztálni, hisz ez hihetetlenül olcsó.


Jysk, 799 Ft/3 db.

A legjobb fürdőszobaszőnyeg
Azaz nekünk ez tetszik a legjobban. Most ráadásul akciós is.


Otto, 4590 Ft, otto.hu