7 hajápoló termék, amit érdemes kipróbálni - Nem csak minőségben, de árban is verhetetlenek

Borítókép: 7 hajápoló termék, amit érdemes kipróbálni - Nem csak minőségben, de árban is verhetetlenek Forrás: dm
Ugye te is gyönyörű, ápolt hajra vágysz? Nem vagy ezzel egyedül! Tippjeinkkel ezt most még könnyebben elérheted. Ráadásként pedig hoztunk 7 olyan terméket, amelyek minőségben verhetetlenek, az áruktól pedig leesik az állad (és jó értelemben).

Tudtad? A dm üzleteiben a Mindig megéri jelöléssel ellátott termékek árai legalább négy hónapig nem emelkednek, így a kedvező árú termékekből nem szükséges több darabot felhalmoznod! Ezzel megspórolhatod a tervezésre szánt időt, a számolgatást és a szekrényeidben sem foglalják feleslegesen a helyet. Vásárolj akkor, amikor valóban szükséged van rá!

A hajápolás ugyanúgy szerves része a szépségápolásnak, mint az, hogy rendszeresen eljársz kozmetikushoz és krémekkel, szérumokkal kényezteted otthon is a bőrödet. A hajadnak is szüksége van törődésre és megfelelő ápolásra, hogy igazán élettel teli lehessen és ragyoghasson.

A hajunkat rengeteg stressz éri a hétköznapokban: rászáll a por, kiszívja a nap és a klóros víz, fésüljük, gumizzuk, festjük, vasaljuk vagy éppen göndörítjük. És arról még nem is beszéltünk, hogy a hajkoronánkon is meglátszik, ha rossz állapotban van az immunrendszerünk.

1, Légy tudatos vásárló!

A hajadnak szüksége van törődésre és megfelelő ápolásra, hogy igazán ragyoghasson, viszont nem árt ügyelni arra, hogy tényleg csak azt tedd a kosaradba, amire valóban szükséged van! Ezzel megspórolhatod a tervezésre szánt időt, a számolgatást és a szekrényeidben sem foglalják feleslegesen a helyet, ráadásul azt is ellenőrizheted, hogy a termék ára mióta nem változott, hiszen a polcokon elhelyezett címkéken az aktuális ár mellett az úgynevezett ártörténetet is feltüntetik.

2, Tápláld belülről is!

A helyes táplálkozás és folyadékbevitel ugyanúgy szerepet játszik hajunk egészségének megőrzésében, mint a külső ápolás. Ha ásványi anyag- vagy vitaminhiányunk van, akkor a hajunk is sokkal élettelenebb és fakóbb, ezért törekedjünk a minél tápanyagdúsabb és változatos táplálkozásra! Fogyassz minél több idényzöldséget és gyümölcsöt, készíts belőlük szuper turmixokat és színes gyümölcssalátákat, reggelire vagy uzsonnára. Emellett fogyassz el minimum 2,5-3 liter vizet minden nap – a belső hidratálás igazi felüdülés lesz hajkoronádnak!

Forrás: dm

3, Végy igénybe professzionális segítséget!

A hosszú és ápolt haj titka a folyamatos karbantartás. Az elszáradt hajvégek nem a barátaink, szabaduljunk meg tőlük professzionális segítséggel. Persze önmagában az, hogy rendszeresen eljárunk fodrászhoz egy egészségügyi vágásért netán egy új frizuráért, önmagában édeskevés. Az igazán szép hajkorona a mindennapos, megfelelő ápolás eredménye!

4, Ügyelj a megfelelő ápolásra!

Először is fontos, hogy tudd, milyen a hajtípusod és mennyire érzékeny a fejbőröd. Az is lehet, hogy többféle kihívással nézel szembe: a hosszú haj például a szálak tövénél hamar zsírosodik, ám egyébként jellemzően száraz, ezért döntő fontosságú, hogy mit használsz a probléma megzabolázására. Hidd el, mindenre van megoldás, csak a megfelelő hajápolási termékeket kell használnod!

Lássuk a termékeket!

Szerencsére nem kell a rövid ideig tartó árleszállításokra vadásznod vagy az elkapkodott akciós készletek miatt bosszankodnod, bármikor is térsz be a drogérialánc üzleteibe, kedvenc termékeidet a megszokott, méltányos árakon találod meg a polcokon!

Forrás: dm