JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

6 kristály, amely segít túlélni a retrográd Merkúrt

Borítókép: 6 kristály, amely segít túlélni a retrográd Merkúrt Forrás: Canva (janiecbros)
A Merkúr látszólagosan visszafelé történő mozgása az égbolton egy kissé kaotikus időszakot hozhat az életünkbe. De hogy mi is pontosan a retrogárd Merkúr és hogyan hat az életünkre, és hatását mivel segíthetjük elő vagy épp tompíthatjuk? Ebben a cikkben erről lesz szó.

Ha egy kicsit is érdekel az asztrológia, vagy nyitott vagy a holisztikus nézetek irányába, akkor valószínűleg hallottál már a retrográd Merkúrról. 2022-ben a Merkúr retrográd többször is beköszöntött az életünkbe, most szeptember 9. és október 2. közé esik ez az időszak. Ezt a kaotikus időt az okozza, hogy a Merkúr, a Földről figyelve, látszólag visszafelé mozog a pályáján. Bár ez a visszafelé mozgás valójában nem történik meg, sok vad dolog megesik a Merkúr retrográd idején.

A szakemberek szerint az olyan események, mint a komoly kommunikációs és technológiai problémák gyakoriak a Merkúr retrográd idején. A Merkúr bolygó irányít minden kommunikációt – a beszélgetésektől a kommunikációs módszerekig – állítják. Az olyan eszközök, mint a számítógépek, táblagépek és telefonok, hajlamosak összeomlani a visszalépés során, ezért mindenképpen készítsünk biztonsági másolatot mindenről, mielőtt elkezdődne a folyamat. Hasonlóképpen, háromszor ellenőrizzük az üzeneteket vagy e-maileket elküldés előtt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy kijavítottuk az elírásokat.

Annak érdekében, hogy leküzdjük ezeket a problémákat, vagy enyhítsük azokat, mielőtt azok súlyosbodnának, azt javasolják a szakemberek, hogy összpontosítsunk saját gyógyulásunkra és céljainkra. Amikor a Merkúr visszafelé halad, ez az az idő, amikor a múlt visszatér, lehetőséget adva a régi sebek begyógyítására, a múltbeli inspirációk és célok feltérképezésére, valamint a múltbeli erőfeszítések tanulságaira, hogy szívünkben tisztán haladhassunk előre azzal kapcsolatban, hogy mi szolgálja a legmagasabb érdekünket.

És mik azok, melyek segítséget nyújthatnak ebben?

A kristályok. A kristályok ősi tudást és energiát tartalmaznak drága Földanyánktól. Ha a kristályokat a közelünkben tartjuk, akár ékszerként, akár párnánk alatt, akár zsebünkbe vagy melltartónkba helyezve, energiánkat összhangba hozza a kiválasztott kristályaink rezgésével és frekvenciájával.

Ha vonzódsz a holisztikus nézetekhez, rajongsz a boszorkányos és metafizikus dolgokért, akkor nagy valószínűséggel hordtál már rózsakvarcot a szíved fölött, vagy szelenittel tisztítottad az aurádat. De tudod, hogy mely kristályok védik legjobban értékes energiádat ebben a kaotikus időszakban?

Nézd meg a galériánkat, ott eláruljuk!