5 lábbeli típus, amivel szárazon megúszod az őszi-téli cipőszezont!

Borítókép: 5 lábbeli típus, amivel szárazon megúszod az őszi-téli cipőszezont! Forrás: Pexels/Godisable Jacob
Beázni, felfázni, megfázni senki nem szeret. Az ősszel érkező hideggel te is gondold át mit húzol a lábadra.

Legyen benti, legyen kinti. Legyen bélelt, legyen vízhatlan. Legyen vastag a talpa, legyen magas a szára. Legyen csinos, legyen strapabíró. Talán ezek a leggyakrabban elhangzó kifejezések, amikor ősszel és télen az időjárásnak megfelelő cipőt keressük. És talán ez az a két évszak is, amikor a legtöbbször veszünk új lábbelit!

Persze a cipőmániások, most joggal mondhatják, náluk a szezon egész évben tart. De talán ők is osztják azt a megállapítást, mely szerint a hideg idő beköszöntével, több szempont figyelembe vétele mellett válogat az ember a cipők között.

Nem mindegy ugyanis, hogy mi van a lábunkon a nagy hidegekben. Míg nyáron leginkább a csinosságra törekszünk, addig az ősszel érkező csípős, fagyos időjárásban cipőnknek kényelmesnek, melegnek, strapabírónak és vízhatlannak kell lennie.

Ne feledd, november 10-13. között ismét itt a JOY-Napok! Spórolj velünk, válogass a több mint 400 kupon között és vásárolj akár 70%-os kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, ahol többek között számos cipőmárka kuponjai is elérhetők, melyek segítségével kedvezményesen szerezheted be a szezon legtrendibb, egyben legkényelmesebb lábbelijeit! A részletekért KATTINTS IDE!

És akkor most lássuk galériánkban azt az 5 cipő típust, mely a fázós őszi napokon komfortosan tartja lábaidat

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt itt!
A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.