5 bögre, aminek egy bögremániás sem tud ellenállni

Borítókép: 5 bögre, aminek egy bögremániás sem tud ellenállni Forrás: Unsplash.com/That's Her Business
Nincs is tökéletesebb társ a hideg hónapokban, a kanapén kuckózva. Akár ajándékba keresel, akár a saját gyűteményedet bővítenéd egy újabb, csodás bögrével, érdemes kihasználnod a közelgő JOY-napok kínálta kedvezményeket.

Ne feledd, november 10-13. között ismét itt a JOY-napok! Spórolj velünk, válogass a több mint 400 kupon között és vásárolj akár 70%-os kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, ahol többek között a Butlers kuponja is elérhető, melynek segítségével kedvezményesen szerezhetsz be egy-egy újabb, szemet gyönyörködtető bögrét, akár a saját gyűjteményedbe, akár egy szeretteidnek ajándékba! A részletekért KATTINTS IDE!

Te is bögremániás vagy? Már alig tudod hová tenni őket, mégsem tudsz ellenállni egy-egy újabb, csoda darabnak? Egyébként is beköszöntött a hideg, amikor minden eddiginél jobban esik bekuckózni egy csésze finom, meleg gyümölcsteát, vagy egy kávét kortyolgatva. Egy szép bögre ebben remek társad lehet az őszi-téli hónapokban, ugyanakkor ajándéknak is tökéletes választás. Lapozd fel Galériánkat egy kis kedvcsinálóért!

5 bögre, aminek egy bögremániás sem tud ellenállni

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt ITT!
A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.