JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

15 dolog az otthonodban, amitől mielőbb meg kell szabadulnod, örökre

Borítókép: 15 dolog az otthonodban, amitől mielőbb meg kell szabadulnod, örökre Forrás: Pexels.com/Andrea Piacquadio
Tizenéves magazinok - no, nem az Éva magazin, azt tartsd meg! :) -, agyonmosott törölközők, ruhák, amik már akkor se tetszettek igazán, amikor megvetted őket. A beszáradt decoupage kellékekről nem is beszélve. Ha nálad is ilyen holmiktól akad a fiók, feszül szét a szekrény, érdemes egy nagy levegőt venned és nekiállni egy alaposabb szanálásnak. Segítünk, hogyan!

Te is hajlamos vagy a „gyűjtögető” életmódra? Halmozol olyan dolgokat is, amiket nem biztos, hogy kellene; mondván jó lesz az még valamire? Lejárt kuponok, margarinos dobozok, egy fióknyi páratlan zokni, papírgurigák, kinek mi: lim-lomok és kacatok, amihez valamiféle megmagyarázhatatlan okokból ragaszkodunk.

Néha viszont nem árt, ha felülkerekedsz ezen a szokáson, erőt veszel magadon – no meg egy jó nagy, mély levegőt – és nekilátsz a felesleges tárgyak kiselejtezésének. Mikor máskor, mint például egy tavaszi nagytakarítás keretében? Galériánkban felsorolunk néhány olyan holmit, amik nálad is tutti csak a helyet foglalják és a port fogják.

15 cucc, amitől minél előbb igyekezz megszabadulni