Mostantól bárki megveheti az Otthonok&Megoldások magazint az újságosoknál

lakberendezés,otthonok&megoldások
Eddig csak a Fundamenta szerződött ügyfelei számára volt elérhető a negyedéves otthonteremtési magazin, de a legújabb szám már az újságosoknál is kapható.

November végétől már az újságos standokon is kapható a Fundamenta otthonteremtési magazinja, az Otthonok&Megoldások – jelentette be a lap alapítója, a Fundamenta.

A negyedéves, 100 oldalas otthonteremtési-lakberendezési magazin már nyolc éve megjelenik, eddig azonban csak a Fundamenta szerződött ügyfelei számára volt elérhető. A magazin egyre növekvő népszerűségének köszönhetően a társaság a lapot kiadó Marquard Media Magyarország Kft-vel közösen úgy döntött, hogy a sikeres magazint a nagyközönség számára is elérhetővé teszi, így az idei év téli száma már megvásárolható az újságárusoknál.

Az Otthonok&Megoldások magazin amellett, hogy költségtervekkel, beruházási javaslatokkal, színesen és érdekesen mutatja be az otthonteremtéshez kapcsolódó témákat, tippeket, kiemelt figyelmet szentel a környezetbarát, energiatakarékos, „zöld” megoldásoknak is.

Ízelítő a Fundamenta régi-új magazinjából:

  • Belvárosból a kertvárosba – Új otthonban Farkasházi Réka és családja.
  • Karácsonyi díszbe öltöztetett otthonok – tippek a meghitt ünnepekre.
  • Készítsünk ajándékot! – ötletek kezdőknek és haladóknak.
  • Gyors vendégváró falatok – mivel kínálhatjuk meg a hirtelen betoppanó vendégeket.
  • Élet egy közeli farmon – átalakítás után stílusos és kényelmes, hamisítatlan western-hangulat a ranchon.
A Fundamenta

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. már több mint 20 éve segíti ügyfeleit lakásálmaik megvalósításában. Működési területe felöleli a lakásvásárlással, építéssel-felújítással, energiatakarékos megoldások kiépítésével, ingatlan-adásvétellel kapcsolatos megoldásokat, amelyhez szervesen illeszkedik a Marquard Media Magyarország kiadásában megjelenő, a lakhatással, lakásszépítéssel, felújítással kapcsolatos megoldásokat felsorakoztató magazin is.

Otthonok&Megoldások online

Havonta átlagosan több, mint 130 000 látogatóval rendelkezik a Fundamenta online otthonteremtési magazinja, a folyamatosan frissülő otthonokesmegoldasok.hu, amely már évek óta elérhető a nagyközönség számára is. Az online magazin sok praktikus, elérhető árú, valamint „Csináld magad!” megoldást közöl, amelyekkel bárki bátran belevághat az otthonszépítésbe. A lakáskultúra iránt érdeklődők érdekes tartalmakkal, csodaszép képekkel találkozhatnak az Otthonok&Megoldások Facebook és Instagram, valamint Pinterest oldalán is.