Óriási ostobaságok, amik híres emberek száját hagyták el

Borítókép: Óriási ostobaságok, amik híres emberek száját hagyták el Forrás: Getty Images
Marhaság bármelyikünknek kicsúszhat a száján, de a legtöbb esetben legfeljebb egy szűk kör kuncog rajtunk, szégyenünkről nem értesül rögtön az egész világ. A hírességek butácska kiszólásai azonban virálisan terjednek a neten, lesz belőlük cikk, mém, comment cunami. Mutatunk is néhány példát.

Attól, hogy valaki jól énekel, remekül táncol, kiválónak bizonyul valamilyen sportágban, vagy épp tehetséggel alakít filmszerepeket még nem lesz belőle IQ bajnok.

Amúgy pedig mindenkinek lehet rossz napja, nap mint nap új kocerthelyszíneken fellépve például lehet, hogy tényleg nem nehéz elveszni a térképen, azt sem tudva, épp milyen közönség csápol odalenn. Ha folyton mindenkinek rajtunk a szeme, talán nem is olyan extrém pillanat, amikor sületlenül sikerül megfogalmazni az amúgy filozófikusnak szánt véleményt. De az is előfordul, hogy a sztár egyszerűen – khm – nem olyan nagyon tájékozott…

Ahogy az a galériából is kiderül, van aki nem túl jó földrajzból, más meg a vallások között nem igazodik ki, és olyan is akad, aki úgy akarja bizonyítani, hogy nem rasszista, hogy a világ egyik leghülyébb rasszista példáját hozza fel a sajtónak.