Az idei Oscar-díjátadón olyan dolog fog történni, amire 30 éve nem volt példa

oscar 2019 Forrás: twitter
A 2019-es Oscar-gálán olyan dologra kerül sor, amire 30 éve nem volt példa! Hogy ez mennyire fog jól elsülni, hamarosan kiderül. A joy.hu híradása.

Az év legnagyobb díjátadója, az Oscar-gála idén (magyar idő szerint) február 25 hajnalára esik. Ez már a 91. Oscar lesz, amelynek formulája nagyjából ugyanúgy nézett ki az elmúlt évtizedekben: mindig volt egy házigazda, a különböző jelölteket és díjakat pedig számtalan híresség olvasta fel, majd adta át. Idén azt rebesgették, az estét Kevin Hart fogja vezetni, azonban a színész körül elég nagy felhajtás alakult ki az elmúlt hónapokban.

Miután bejelentették, hogy ő lesz az est házigazdája, előkerült egy Twitteres bejegyzése, ami hatalmas felháborodást robbantott ki az emberek körében. Ezek után egyértelművé vált, hogy Kevin Hart nem fogja vezetni az Oscar-gálát, és hat héttel a nagy esemény előtt a szervezők igazán komoly problémával találták szembe magukat. A Variety információ szerint pedig 30 év után először nem lesz házigazdája a díjátadónak!