Ruhajavítás luxuskivitelben

Borítókép: Ruhajavítás luxuskivitelben Forrás: Saját (Földi Barbara)
Még ha tudsz is varrni, lehet, hogy nem állsz neki otthon felhajtani a nadrágodat. Mutatjuk, hol van a legjobb hely, hogy megoldd ezt a problémát!

Talán sose volt még fontosabb, hogy vigyázzunk magunkra – egészségünkre – és értékeinkre, mint ma. Az emelkedő árak, a bizonytalanság sokak számára hozza el a tudatosságnak egy új formáját.

Amíg pár évvel ezelőtt, ha valami elromlott, vagy kilyukadt, csak elcseréltük, ma már sokkal tudatosabban – pénzünket és tartalékainkat óva- hozunk döntéseket. Persze, régen- Nagyszüleink idejében - nem volt kérdés, hogy valamit megszerelünk ha elromlott vagy befoltozzuk, ha leszakadt. Sajnos mára ez a sok régi tudás vagy kikopott, vagy nincs rá időnk. Az új helyzetek viszont arra sarkallnak minket, hogy felelevenítsük a régi tudást vagy ha épp tényleg semmi időnk rá, akkor megkeressük a megfelelő szakembert.

Van Budapesten egy hely, ami se nem bolt, se nem szabászat, de még csak ruhajavításra szakosodott műhelynek se mondanám. Mert egyik se, de még is mindegyik. Az Andrássy út és Oktogon találkozásánál egy igazi régi, gangos bérházba betérve és felsétálva az első emeletre egy olyan helyet talál az odalátogató, amit el se tud képzelni.

A divatra kicsit is érzékeny embert elvarázsolja a hely. A lulo egy olyan prémium ruhajavító, ahova beviheted a nadrágodat felhajtani, de közben megpihenhetsz a kényelmes kanapén és körbenézhetsz a boltrészén, ahova akár Te is bevihetsz ruhákat bizományba.

Mit is jelent a bizományos működés?


Leadod a ruhákat, amikre neked nincs szükséged és ott helyben értékesítik – vezetik az eladásokat és ha gazdára lelnek, akkor megkapod az árát,illetve levásárolhatod. A lulo különlegessége, hogy nemcsak kiteszik az adott ruhát, hanem, ha kell, kicsit átalakítják, feldobják gombbal, gyönggyel, csipkével, ami épp illik az adott ruhához.

Meg kell tanulnunk újra értékelni, amink van – és tudatosan kezelni a ruhatárunkat is. Szeptember a használtruha hónapja (#secondhandseptember), de mielőtt akár túladnunk egy ruhán, próbáljuk meg minél tovább a körforgásban tartani.

Kattints a linkre, hogy körbenézz a Luloban online, hogy aztán személyesen is ellátogass!