Környezettudatos fürdőszobára váltanál? – Hazai termékekkel segítünk neked az átállásban

Borítókép: Környezettudatos fürdőszobára váltanál? – Hazai termékekkel segítünk neked az átállásban Forrás: andyourstories/tűvéteszem
Az otthonunkban két helyiség van, ahol a legtöbb műanyagot termeljük, és ahol a legtöbb vegyszert használjuk: az egyik a konyha, a másik a fürdőszoba. Ha még nem váltottál ökotudatos életmódra, itt az ideje, hogy belevágj, és ha tanácsolhatom, kezdd a fürdőszobával, no meg a legjobb hazai termékekkel.

Évekkel ezelőtt, amikor elkezdtem átállni a környezetbarát termékekre, végiggondoltam, mi az, amiről a legkönnyebben le tudok mondani és mik azok a termékek, amit gond nélkül helyettesíthetek öko termékekkel, így hamar rájöttem, hogy számomra a fürdőszoba lesz az első lépcsője a tudatosabb életmódnak.

Gondolj csak bele, mennyi szemetet termelsz ebben a helyiségben: hajsamponok, balzsamok, tusfürdők, sminklemosó termékek, és töménytelen mennyiségű vegyszer. Ha csak ezek felét sikerül lecserélned ökotudatos termékekre, már tettél valamit a saját és a bolygónk egészségéért.

Összegyűjtöttem a kedvenc haza márkáimat és termékeimet, amik jócskán megkönnyítették az életemet, és biztos vagyok benne, hogy te is hamar megkedveled őket, ha adsz nekik egy esélyt.

Forrás: InStyle
Amikor a korlátozások miatt sok magyar kisvállalkozó került nehéz helyzetbe, kiadónk azt a célt tűzte ki, hogy segít nekik abban, hogy folytathassák tevékenységüket továbbra is! Létrehoztunk egy Facebook-csoportot, melyben mindazok az alkotók gyűltek össze, akik különleges termékeket vagy szolgáltatást kínálnak. A