6 látványos tipp ajándékcsomagoláshoz

Borítókép: 6 látványos tipp ajándékcsomagoláshoz
Hogy szellemes, egyedi burkolatban nyújthasd át szellemes, egyedi ajándékaidat.

1. Selyempapíros hengerek

A hengeres tárgyak becsomagolására a legalkalmasabb a selyempapír. Ha dupla rétegben használod, nem látszik át és sűrűbb lesz a fodor a csomag tetején. Így készítheted el... katt!

2. Papírlegyező

Ha nem szeretsz szalagokkal bíbelődni, hajtogass inkább mutatós legyezőket acsomagok tetejére. Két-háromféle, színben harmonizáló csomagolópapírra lesz hozzá szükséged. Így készítheted el... katt!

3. Műanyag szalag másképp

Ha csak klasszikus kötözőszalag van kéznél, használd ezúttal kicsit másképp! Ne csomózd, hanem fűzd össze őket. A hátoldalon celluxszal rögzítsd, a ragasztást pedig takard el egy darabbal abból acsomagolópapírból, amibe az ajándékot burkoltad.

--pagebreak--

4. Színes fonalak és bojtok

A szalagot kiválthatod pamut- vagy hímzőfonallal is. Egyszerűen tekerd át a fonallal (akár különböző színűekkel) a csomagot és masni helyett sima csomóval rögzítsd, vagy csinálj a szálak végére bojtot. Így készítheted el... katt!

5. Újságpapír és háztartási csomagolópapír

Ha szalaggal kombinálod őket, mutatós csomagokat kreálhatsz velük. Ha nem éred be ennyivel, az újságpapírt finoman lefújhatod aranyszínű festékspray-vel. (Úgy lesz szép, ha a festék nem fedi el teljesen a betűket.)
A háztartási csomagolópapírhoz remekül passzol a piros dekortapasz is.(Itt rendelhetsz:
dekortapasz.hu)

6. Fényképek

Régi fotók fénymásolatából is készülhet ajándékkísérő. Így az is kiderül, hogy a családtagok magukra ismernek-e a gyerekkori felvételeken. Ragaszd őket acsomagra, vagy lyukaszd kiés fűzz rájuk szalagot.

Styling: Szigeti Zsófi, fotó: Villányi Csaba/Flashback Photo Studio.