Nyerd meg a BOOKLY Junior „Állatvilág” könyvcsomag sorozatot!

Borítókép: Nyerd meg a BOOKLY Junior „Állatvilág” könyvcsomag sorozatot!
Gyűjtsd össze saját állatos kiskönyvtáratokat! De ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a BOOKLY Junior Állatvilág PLUSZ-t!

Előbb vagy utóbb a legtöbb szülő életében eljön az a pillanat, amikor megpróbál cseperedő gyerekének „valami értelmes”, ismeretterjesztő könyvet venni. Olyat, ami szakmailag is rendben van, és amit a gyerek is örömmel vesz a kezébe. És bár a kínálat nagyon széles, a választás messze nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik.

Magyarországon évente átlagosan több tucat új, kisiskolásoknak szóló ismeretterjesztő könyv jelenik meg, a legkülönbözőbb kiadóktól – és lássuk be – a legkülönbözőbb színvonalon. A könyvesboltok, online könyváruházak kínálata hatalmas, alapos áttekintésük olykor lehetetlenül hosszú feladatnak tűnik. Nem beszélve arról, hogy jó könyvesbolt sincs minden sarkon. Így, bár a szándék sokunkban megvan, legtöbbször alig van időnk vagy alkalmunk, hogy e könyvtengerből kiválogassuk az arra érdemes köteteket.

Erre a helyzetre jelent a BOOKLY Junior megbízható, kényelmes és kockázatmentes megoldást. A 2020 őszén induló „Állatvilág” 7-9 éves, olvasni tudó vagy az olvasással éppen ismerkedő gyerekeknek kínál 15 részes, a természettel és az állatvilággal foglalkozó könyvekből és játékokból álló sorozatot.

A program során a résztvevők havonta kapnak válogatott könyvcsomagokat a legjobb hazai kiadók, mint például a Babilon, a Móra, a Pagony, a HVG Könyvek vagy a Scolar legszínvonalasabb ismeretterjesztő könyveiből.

Az egységáras csomagok egy részéhez pedig ajándék játékok is járnak. A házhoz szállított könyvcsomagokért nem kell előre fizetni, a megrendelés pedig bármikor lemondható. Érdemes sietni, mert megrendelést csak korlátozott számban fogadnak el.
Ha a játékot olyan nyeri, akinek már van megrendelése, akkor nyereményként a megrendelés ingyenessé tehető!

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre, 2020. szeptember 13-ig, és nyerj BOOKLY Junior ajándékot!

A nyeremény:

Egy ingyenes, 15 részes BOOKLY Junior „Állatvilág PLUSZ” könyvcsomag sorozat.

A válaszhoz itt találsz segítséget: https://bookly.hu/

Köszönjük, hogy velünk játszottál!

A nyereményjáték lezárult! Köszönjük, hogy velünk játszottatok!