Nyerj páros belépőt Szekeres Adrien koncertjére

Borítókép: Nyerj páros belépőt Szekeres Adrien koncertjére
Fantasztikus koncert vár rád november 20-án!

Ismét magyar tervező készíti Szekeres Adrien ruháját!

Szekeres Adrien és Bódis Boglárka már évek óta nagyon közel állnak egymáshoz, így nem csoda, hogy a 2017 november 20. koncertjére, ismét a tervező ruhakölteményeit viseli majd.

Adrien, miért választottad ismét az Elysian márkát?

Évek óta nagyon jóban vagyunk Boglárkával. Az ő egyénisége, vérmérséklete, személyisége nagyon közel áll hozzám és szeretem a humorát. Ismer engem, kívülről és belülről is, így igazán sajátomnak érzem a nekem tervezett ruháit.

Milyenek lesznek a ruhák?

A koncert hangulatához is kell, hogy passzoljanak, így mindig együtt gondolkodunk. Lesz egy dinamikusabb része a műsornak, ahova egy álomszép overallt tervezett nekem, a lírikusabb részhez egy kis koktélruhát. Fontos, hogy a ruhában szabadon mozoghassak, és ne akadályozzon az éneklésben sem. Ezen kívül kell egy-egy pár szuper kényelmes, és elegáns cipő is.

Boglárka, hogyan zajlik a tervezés, a közös munka?

Nagy öröm számomra, hogy ismét lehetőséget kaptam Adrientől ruháinak megtervezésére. Most is egy beszélgetéssel indult a folyamat. Adrien mesélt a koncert tervezett hangulatáról, a háttérről, fényekről és érzésekről, amik ehhez az eseményhez kötődnek. Fellépőruhát készíteni nem csupán arról szól, hogy viselője szépnek érezze magát benne. Nem csupán az anyagokat, színeket, szabásvonalakat kell átbeszélnünk, hanem azt is, hogy a ruhák funkcionálisan is megfeleljenek annak az elvárásnak, hogy Adrien kényelmesen érezze magát bennük és semmiképpen ne akadályozzák az éneklésben. Addig kell tehát együtt gondolkodnunk, ameddig mind az esztétikai, mind a funkcionális szempontok megfelelően érvényesülnek a tervekben. Talán ez most túl komolyan hangzik, úgyhogy elárulom, hogy ez mindig jókedvű találkozások alkalmával zajlik, kezünkben egy csésze kávéval, kényelmesen bekuckózva a kanapén.

Milyenek lesznek a ruhák?

A végeredmény legyen meglepetés, de annyit elmondhatok, hogy olyanok lesznek, mint Adrien maga! Lesz bennük játék, elegancia, nőiesség, báj. Célom az, hogy a ruhák erősítsék viselőjük személyiségét és megmutassák, milyen szép és erős nő Szekeres Adrien. - mesélte el Boglárka.

És most akkor egy nagyon könnyű kérdés, melyre helyesen válaszolva megnyerheted a páros belépőt!

A nyereményjáték lezárult!