Nyaralj már tavasszal!

Borítókép: Nyaralj már tavasszal!
Attól még, hogy folyamatosan a naptárat nézegetjük, nem lesz előbb nyár. Pedig a téli hónapok után már alig várjuk, hogy megszervezhessük a nyaralásunkat és belevethessük magunkat a vég nélküli vizes programokba.

A tenger azonban még hideg, a strandok zárva vannak és a szabit is be kell osztani. Akkor mi a megoldás? Budapest zöldövezetében, egy egész élménybirodalom várja a korai nyaralókat. Az Aquaworld Resort Budapest egyszerre élményfürdő, családbarát wellness szálloda és szabadtéri medencéinek, óriási napozó területének köszönhetően már májustól Budapest tengerpartja. Itt minden adott, hogy felkészüljünk a nyárra. Kedvünkre strandolhatunk, csúszdázhatunk, megtanulhatunk búvárkodni, vagy egyszerűen csak egy jó könyv társaságában lazulhatunk, élvezve a tavasz lágy napsugarait.

www.aquaworldresort.hu

2016. május 16. Pünkösdi királyság az Aquaworld Élményfürdőben
Pünkösd hétfőjén számtalan színes és egyedi program várja a vendégeket Budapest zöldövezeti részén, az Aquaworld Resort Élményfürdőben. A számos szórakoztató és ügyességi vízi program mellett, lesz királyi erőpróba, szörf verseny, a kicsiknek kreatív Lurkó műhely, a nap végén pedig megválasztják a pünkösdi királyt is. A gyerekekkel érkezők kedvezményes családi jegyet válthatnak, akik pedig több napig élveznék az élménybirodalom vég nélküli vízi kalandjait, azok a 7 éves kor alattiaknak ingyenes: Family Wellness ajánlatok közül választhatnak.

www.aquaworldresort.hu