Munka után nyaralhatsz a városban is, ha a szabid ideje még nem jött el

Budapest,Duna,parlament,nyár Forrás: Getty Images
Ki mondta, hogy csak úgy lehet kikapcsolódni, ha elhagyjuk a várost? Budapest tele van olyan lehetőségekkel, amelyek egy fárasztó munkanap után is nyaralást jelentenek, legalább néhány órára. Öveket nem kell becsatolni, nem megyünk messzire.

Ez a cikk az Éva magazin egy korábbi számában jelent meg.

Happy Hour a magasban

Budapesten viszonylag új kategória a skybar, ám a főváros szépségének köszönhetően világszínvonalú helyek közül választhatunk, ha egy kis hedonista vagy épp romantikus lazításra vágyunk.

skybar,budapest,tetőterasz
Forrás: Facebook

#felnőttbarát #romantikus #koktél

Két éve nyílt meg a St. Andrea Wine&Skybar a Vörösmarty tér tetején. Ha a nyugalom szigetén akarjuk érezni magunkat a belváros kellős közepén, kapcsolódjunk ki néhány mesterfokon elkészített koktéllal a magasban. Nincs más dolgunk, csak kényelembe helyezni magunkat, leküzdeni az itallapon fellelhető bőség zavarát és választani néhány jóleső italt, hogy máris relax élménybe csapjon át a fárasztó munkanap.

skybar,tetőterasz,budapest
Forrás: High Note Skybar

#felnőttbarát #romantikus #süti #koktél

Ugyancsak a belvárosban, az Aria Hotel tetőteraszán található a szintén két éve nyílt High Note Skybar. Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy az elmúlt nyarak egyik legkedveltebb Instagram-lokációja többet tud a fullpanorámánál. Étel, ital és nem mellesleg nagyon klassz sütemények feledtetik a munkahelyi gondokat, ha esetleg akadnak. Éjszakába nyúlóan lehet ejtőzni.

Ha a magasban már körülnéztünk, jöhetnek a vízparti helyek!