Nőnapi Csokoládévirágok

Borítókép: Nőnapi Csokoládévirágok
Idén a Ghraoui gondoskodik a tökéletes nőnapi meglepetésről.

Nemsokára itt van március 8-a, a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Nőnapon, a hölgyek nagybetűs ünnepén az urak általában virággal vagy édességgel kedveskednek. A Ghraoui Csokoládé most ötvözte ezt a két figyelmes és kedves meglepetést és forradalmi nőnapi kollekcióval rukkolt elő; megalkotta a 100%-ban természetes alapanyagokból készült csokoládévirág-kollekcióját.

A Ghraoui-tól megszokott elegáns díszdobozokba immár bonbon méretű csokoládévirágokat is válogathatunk.

Az időszakos kollekció egyik rendkívüli darabja a ruby csokoládéból készült virág, melynek rózsaszín árnyalata és gyümölcsös jegyei természetes módon vannak jelen a ruby kakaóbabban. A Ghraoui keksz- és málnatöltelékkel koronázta meg ezt a különleges darabot.

A kollekció másik kiemelkedő darabja a szemet gyönyörködtető, kézzel festett csokoládérózsa. A csokoládémesterek a lágy pralinés tölteléket magas minőségű fehér- és tejcsokoládéval vonták be, a csokiimádók legnagyobb örömére. Legyen szó akár egy szálról, akár egy ízléses csokorról, a különleges ajándék élménye garantált.

Ha idén a virág és a csokoládé egyedülálló kombinációjával szeretne kedveskedni hölgyismerőseinek, az Andrássy út 31. szám alatt található Ghraoui csokoládéüzlet kapui Ön előtt is nyitva állnak.