Neked van? Egy kiegészítő a fürdőszobában, ami fontosabb, mint gondolnád

Borítókép: Neked van? Egy kiegészítő a fürdőszobában, ami fontosabb, mint gondolnád Forrás: Getty Images
Azt is eláruljuk, hol szerezhettek be kedvezményesen ilyet!

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor egy tiszta lakásba lépsz be a hosszú munkanap után. Az pedig az igazi hab a tortán, ha az estét egy forró habfürdővel koronázhatod meg, miközben teljesen megszabadulsz a napi stressztől. Akad azonban egy használati tárgy, aminek ott a helye ebben a helységben, de sok otthonban egyáltalán nem használják. Pedig fontosabb, mint gondolnád.

Ez pedig nem más, mint a kádkilépő!

Egy korábbi statisztika szerint a lakás legkisebb szobája a legveszélyesebb, mivel évente több mint 200 ezer ember sérül meg a fürdőben, legnagyobb arányban pedig a kád körül.

Ahogyan azt valószínűleg te is sejted, ennek nagy része csúszásból ered, és sokszor akár agyrázkódással vagy végtagtöréssel is végződhet egy szimpla zuhanyozás. Egy jól megválasztott kádkilépő viszont nagyban tudja csökkenteni ezek kockázatát, pláne, hogy nagyon sokan kiszállás vagy beszállás közben esnek el.

Arról nem is beszélve, hogy nagyon higiénikusak. Egy jó minőségű kádkilépő gyorsan felszívja a vizet, és úgy van kialakítva, hogy ellenáll a baciknak is. Ráadásul ezek gyorsan száradnak, így egy mosást követően hamar tudod használni őket.

November 9. és 12. között az őszi JOY-napok alkalmával te is beszerezhetsz egy kádkilépőt, ami nemcsak biztonságos és jó minőségű, hanem az egész fürdőszobát is feldobja. Mi ezeket ajánljuk figyelmedbe!

Ha pedig szívesen beszereznél még egy-két egyéb dekorelemet a fürdőbe, esetleg a lakás más pontjaiba is, nézd végig a joynapok.hu oldalon, milyen kedvezményekkel élhetsz a JOY-napok alatt!