Nehéz sorsú embereken segít az Ország Bevásárlólistája

Borítókép: Nehéz sorsú embereken segít az Ország Bevásárlólistája
Adományozzunk tartós élelmiszert!

Sok háziasszonynak az adventi időszak konyhai munkával, ajándékok és élelmiszerek beszerzésével telik. Sajnos sokan vannak, akik számára az ünnep a nélkülözésről szól. A SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös jótékonysági akciója, az Adni Öröm! révén szebbé tehetjük a nehéz sorsú családok karácsonyát.

Ha szeretteinken túl rászorulóknak is szeretnénk örömet szerezni, azt a legjobban tartós élelmiszerek megvásárlásával tehetjük, hiszen azok segítségével akár tartalmas ünnepi vacsora is készíthető.

Egy hosszú lista

A SPAR Magyarország 1997 óta a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve tartós élelmiszer adománygyűjtés támogatásával is hozzájárul a rászoruló magyar családok támogatásához. Hogy jól szemléltessék a szükség nagyságát, idén elkészítettek egy óriási bevásárlólistát is, amely kézzel foghatóvá teszi mindannyiunk számára, hogy mekkora segítségre van szükség. A nemrégiben felújított Batthyány téri SPAR áruházban állítják ki azt a monumentális installációt, amely kétszáz méternyi tételt tartalmaz a szükséges élelmiszerekből. Ebből a listából „szakítva”, ha a SPAR-ban vásárolunk be, mi is hozzájárulhatunk a rászoruló emberek szebb karácsonyához. A legfontosabb élelmiszereknél a polcon is látható, miből érdemes többet vennünk. A listát még számos helyen megtalálják a vásárlók: az érintett SPAR üzletekben, a metrókban és más hirdetési platformokon, köszönhetően a SPAR figyelemfelhívó reklámjainak.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonykor személyesen adja át a rászoruló időseknek, sokgyermekes családoknak, és hajléktalan embertársainknak a csomagokat. Az idei esztendőben december 13. és 18. között zajlik az Adni Öröm! adománygyűjtés 133 SPAR és 32 INTERSPAR áruházban országszerte.

A résztvevő áruházak listája a következő weboldalon érhető el: www.adniorom.hu