„Néha majd megosztozunk rajtad a haverokkal oké?” 8 durva, első - és egyben utolsó - randis sztori

Borítókép: „Néha majd megosztozunk rajtad a haverokkal oké?” 8 durva, első - és egyben utolsó - randis sztori Forrás: Pixabay.com/StockSnap
Bár a chaten és a zoomon még minden klappolt és ígéretesnek tűnt az első találkozás is; az élő beszélgetés hirtelen olyan fordulatot vesz, hogy minden kétséget kizáróan beléd nyilall a felismerés; semmi keresnivalód az illető társaságában. Kellemetlen, esetenként bizarr és ijesztő első randik, amiknek garantáltan nem lett folytatása.

Egy első randi megesik, hogy kicsit félszegre, furcsára sikerül, hiszen valamilyen szinten mindegyik egy zsákbamacska; mert még nem igazán tudhatod, mire számíthatsz. Vannak viszont fokozatok, ha például azt veszed észre, hogy a jelölted csak egy potya vacsorára hajtott a menő étteremben, vagy headsetnek álcázott fejkamerával ül le veled szemben vacsorázni; semmi kétség, a legjobb, amit tehetsz, hogy mielőbb lelépsz. Galériánkban 8 minitörténetet olvashatsz, amikből kiderül, kinél mikor jött el az a pillanat, amikor úgy érezte, el kell tűnnie a "színről".

Első találkozások, amikről a pár egyik fele meglépett, mert nem egészen így képzelte