Négy jel, hogy a párod feltétel nélkül szeret téged

nő,boldogság,szeretet Forrás: Getty Images
Katát egyszer kegyetlenül felbosszantotta az egyik kollégája. Este a férjén töltötte ki a dühét, aki hősiesen állta a pörölycsapásokat. Másnap erős szégyenérzettel ébredt. Azon gondolkozott, miért a szerelmét támadta meg, amikor valaki másra haragudott? És hogy lehet, hogy ő ennyire nyugodtan és kedvesen reagált a viharra? Talán szereti?

Amikor bocsánatot kértem tőle, nagyon megértően fogadta. De engem folyamatosan gyötört az önvád: hogyan akarhatja majd egy ennyire szeszélyes és impulzív emberrel tölteni élete hátralevő részét? Több évbe telt, mire elfogadtam, hogy tényleg szeret. Elfogad annak, aki vagyok, akkor is, ha hibák és furcsaságok járnak együtt a személyemmel. Nincs tökéletes kapcsolat. Mindig lesznek hullámvölgyek, és lesznek olyan emberek, akik nem akarnak minket elfogadni. Amikor azonban megtalálod az igazit, rájössz, hogy feltétel nélkül szeret téged, és emiatt még a legszédítőbb hullámvasutazás is megéri.

Ha te is olyan vagy, mint én, és néha szükséged van egy kis emlékeztetőre: íme négy jel, hogy a partnered feltétel nélkül szeret téged. Kattints a galériára, és megtudod!