Íme a bizonyíték, hogy egy férfi úgyis mindig alulmarad terhes partnerével szemben

Íme a bizonyíték, hogy egy férfi úgyis mindig alulmarad terhes partnerével szemben
Forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Ha egy nő terhes lesz, az apukával is nagyot fordul a világ. Köszi hormonok!

Ó, az a mágikus 9 hónap! Nincs hozzá fogható izgalommal teli időszak az életben. És ami azt illeti, talán olyan sincs, ami hektikusabb lenne. Egyik percben minden csodás, a következőben pedig mintha átsugároztak volna bennünket a sötét oldalra. Nincs ezen mit titkolni, az ember fejében nem egyszer villan fel a "vajon most mit csináltam rosszul?" lámpa egy-egy szikrázó tekintettől. De persze azért ez cseppet sem elviselhetetlen, vagy kibírhatatlan, inkább csak mókás a maga módján. Köszi hormonok! Jól tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül eme kiszámíthatatlan időszakban, hiszen még számtalan férfi érezhet hozzánk hasonlóan. Most egy olyan vicces válogatást találtunk, ami azt bizonyítja, hogy kár is a gőzért, úgysem lehet igazunk egy terhes nővel szemben.

Nézd meg a galériánkat> 14 kép
Íme a bizonyíték, hogy egy férfi úgyis mindig alulmarad terhes partnerével szemben

buzzfeed.com

Tovább olvasok
"Nem szabad leülni és sírni" egy magyar háziorvosnő afrikai missziója

Dr. Jakkel Anna - Harminc éve háziorvos ugyanabban a kecskeméti rendelőben. Amikor egyre többen kérdezték, hogy „mikor mész már nyugdíjba?”, fogta magát, és elment. Nem nyugdíjba, Afrikába. Azt mondja, ez a vállalás szellemileg és lelkileg is fiatalon tartja, és jó leckéket ad munkabírásból, emberségből.

8 lófarok verzió a nyár legmelegebb napjaira

Mikor úgy érzed, az utca szaunává változott, jól jön egy kényelmes hajviselet.

Hírességek, akik csaknem nagymama korban szültek

Negyvenöt évesen egy nő tulajdonképpen már a klimatérium csendes felvezető szakaszába lép, de egyre gyakrabban fordul elő, hogy aki későn állapodott meg, nehezen találta meg az Igazit, csak ekkortájt vág bele a családalapításba. Itt van mindjárt 13 híres nő, akik bevállalták a késői anyaságot.

Unod a meleget? Nézegess hűs, zimankós, havas fotókat

Tudományos megfigyelések szerint a hideget ábrázoló fotók pszichésen csökkentik a hőérzetet. Kipróbáltuk és nálunk működött!

5 tuti tipp az alkohol semlegesítésére

Bizonyára a legtöbbünkkel megesett már, hogy ünnepi alkalmak során vagy éppen legnagyobb szívbánatunkban a pohár fenekére néztünk, melyet másnapra már egész biztosan erősen meg is bántunk.

Miért olyan nehéz hagyni kirepülni a gyerekemet?

Második élet adatik a nőnek azzal, hogy gyereke születik. Véget ér az az élete, amelyben önálló lényként tekinthetett magára. Onnantól haláláig anya lesz, csak éppen ezzel az anyasággal egyre kevesebb konkrét teendője van.

Pszichopaták a filmvásznon – miért tartjuk őket vonzónak?

Hogyan lehet szeretni egy sorozatgyilkost? Szimpatizálni egy szkizofrén páriával, akit az erőszak fűt? A forgatókönyv íról ezt is megoldják, nyilván.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem