Napi horoszkóp szeptember 6.: a Bakok racionális gondolkodásukról híresek, a Halak zsúfolt napra számíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 6.: a Bakok racionális gondolkodásukról híresek, a Halak zsúfolt napra számíthatnak
A hét utolsó munkanapján se feleddkezz meg a horoszkópodról, a csillagok állása ugyanis izgalmas dolgokat tartogat számodra is!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a közvetlen környezetedben arra vár, hogy szabad jelzést adj neki, te azonban jó ideje csupán flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább próbára teszed a türelmét, annál kevésbé lesz kedve hozzád. Ha nem küldesz felé egyértelmű jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Amennyiben neked is komolyak a szándékaid vele kapcsolatban, gyorsan hozd a tudtára, mit szeretnél. De azt is, ha nem akarsz tőle semmit!

BIKA (április 21-május 20)

Egy olyan személyben kell csalódnod, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha csalódást okozhat, most azonban mégis így alakult a helyzet. Kissé átverve érzed emiatt magad, elkeseredettséged nem is igen tudod, illetve akarod titkolni. Próbáld a külvilág kizárásával végiggondolni, hol csúszhatott hiba a számításaid közé, de ne ítélkezz elhamarkodottan, hisz amíg nem tudod a miérteket, addig lehetséges módon rosszul ítéled meg a helyzetet. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket. Még az is előfordulhat, hogy olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek teljesen más szemszögből világítják meg a történteket.

IKREK (május 21-június 21)

Mindent nagyon pontosan elterveztél, a kiszámított útvonalon haladsz előre különösebb gond nélkül, amikor rá kell jönnöd, hogy valami nagyon nem stimmel. Nem úgy körvonalazódik ugyanis az eredmény, ahogy azt elvártad, hisz ha ennyire jól működik minden, akkor tökéletes produktumot vársz a végén. Haladj centiméterről centiméterre és keresd meg azt a porszemet, amely megakasztotta a folyamatot és igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb leszek, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra fontos dologért harcolsz, mindenre hajlandó vagy annak érdekében, hogy elérd, amit kitűztél magad elé. Még a környezetedben élők álla is leesik attól, hogy mi mindenre hajlandó vagy azért, hogy megkaparintsd magadnak, meglehetős elismeréssel figyelik céltudatosságod és azt, hogy nagyon keményen dolgozol az ügyön. Ügyelj azonban arra, hogy ne tegyél fel mindent egy lapra a siker érdekében, vannak ugyanis olyan hegyek, amelyek megmászása komoly áldozatokkal, akár a testi épséged kockáztatásával is járnak. Dönts okosan és bölcsen, van időd, nem hajt a tatár, mérlegelj minden előnyt és hátrányt, mielőtt elindulsz az úton!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mivel az elmúlt időszakban egymás után értek a kudarcok, most már sokkal óvatosabb vagy olyan tekintetben, hogy csak úgy gondolkodás nélkül fejest ugorj akár a legmélyebb medencébe is. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, vagy tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, de ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?! Te is sokkal jobban fogod érezni magad, ha lesz mit mesélni majd az unokáknak, nem igaz?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit tesz, amivel szinte azonnal kivívja mindenki ellenszenvét. Te azonban megsajnálva őt, eleinte próbálod megvédeni, kéretlenül játszod a védőügyvéd szerepét, de rá kell jönnöd, valahol mélyen mégis csak benned is ott motoszkál az az érzés, hogy olyasvalaki mellett teszed le a voksodat, aki a te értékrendedbe sem fér bele. Nem kell minden elvet feladva kiállnod mellette, hisz pontosan tudta, hogy mit követ el, s ezért nyilvánvalóan vállalnia kell a tettei következményét. Nem kell látványosan ellene fordulnod, maradj a háttérben, s végképp ne menj ilyesmiért szembe azokkal, akiknek tulajdonképp még igazuk is lehet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A saját értékrended szerint abszolút elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokat dolgoztál a céljaidért, önmagad nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva rájuk és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Mindannak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzád, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed, hisz az ő értékrendjükön kívül esik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, ezért a sikerért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullajtva azért, hogy most élvezhesd kicsit az életet. Csak magadra figyelj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapjára kellőképpen elfáradtál ahhoz, hogy bármiféle, nagyobb volumenű, világmegváltó dologba kezdj. Ne is akard most megváltani a Világot, örülj neki, ha lesz annyi energiád, hogy befejezd a folyamatban lévő ügyeket, majd nyugodtan hátradőlj és feltedd a lábaid egy pohár bor társaságában. Időnként neked is jár a lazítás, mert ebben a feszített munkatempóban nagyon hamar lemerül az ember és földi halandóként te sem vagy szupernő, aki minden feladatot maradéktalanul elvégez, összedob egy finom vacsorát, kitakarítja a házat és közben még meg is menti a Világot minden veszélytől.

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú idő után végre számodra fontos emberek is elismerik a teljesítményed, amely rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz most bizonyosságot nyert az, hogy noha nem mindig látszik, ennek ellenére igenis figyelemmel kísérik az utad, tetteid és szavaid nyomot hagynak bennük. Boldoggá tesz a tudat, hogy nem hiába fektettél annyi időt és energiát a számodra különös jelentőséggel bíró dolgokba, hisz most minden befektetés megtérülni látszik. Élvezd a sikert, fürödj a népszerűségben és igyekezz bezsebelni minden elismerést. Arra ügyelj azért, hogy el ne szállj nagyon, mert annál nehezebb lesz majd visszatérni a Föld nevű bolygóra!

BAK (december 22-január 20)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy tűnik, ma az őszinteség napja van, kikéred ugyanis egy hozzád közel álló személy véleményét, aki bizony nem feltétlenül azt mondja, amire számítasz és ez kissé mellbevágásként hat rád. Első pillanatban nem igazán esnek jól az illető szavai, mégis igyekezz úgy értékelni a dolgot, hogy elképzelhetően kissé elvakultan látod a helyzetet és talán egy kívülálló személy objektívebben tudja az álláspontját elmondani. Gondolj arra, hogy nem a világ fordult ellened, csupán csak magasabban van a léc, amit meg kell ugranod annak érdekében, hogy az illető által felvázolt dolgok megvalósulhassanak

HALAK (február 20-március 20)

Relatíve zsúfolt napra számíthatsz, kissé elszámítottad magad ugyanis, így annyi programot szerveztél a hét utolsó munkanapjára, hogy fogalmad sincs, hogyan fogod tudni abszolválni a rád váró kihívásokat. Mivel oda kell tenned magad, épp ezért ne hagyd, hogy kizökkentsen minden apró-cseprő inger, koncentrálj arra, hogy ha nem sikerül mindennek pontot tenned a végére, akkor bizony a hétvégéd is eleve el lesz rendelve. Azt pedig nem szeretnéd, igaz? Hajrá, indulás az akadálypályán!