Napi horoszkóp szeptember 24.: az Ikrek magasra teszik a mércét, a Rákok váratlan lehetőséget kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 24.: az Ikrek magasra teszik a mércét, a Rákok váratlan lehetőséget kapnak
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP szeptember 24.

KOS (március 21-április 20)

Olyan fába vágtad a fejszéd, amit az eddigieknél jóval nehezebb lesz kivágnod, rengeteg kitartásra és erőfeszítésre lesz hozzá szükséged. Attól azonban, mert jönnek az első akadályok, még nem szabad feladnod, higgy abban, hogy minden szükséges feltétel megvan benned ahhoz, hogy végül elérd a célod, csak az lebegjen a szemed előtt, hogy nem véletlenül döntöttél és indultál el azon az úton, amelynek végén learathatod a babérokat. Képzeld, mi lenne, ha nem lennének kihívások és nem ütköznénk akadályokba! Minden túl egyszerű és unalmas lenne!

BIKA (április 21-május 21)

Eléggé frusztrál a helyzet, hogy nem tudod befolyásolni az események alakulását, hisz ezúttal nem a Te kezedben van a gyeplő. Próbálj megnyugodni és fogadd el, hogy nem mindig tudsz erősebb lenni a sorsnál, vagy annál az erőnél, ami a történések alakulását befolyásolja. Nyisd ki a szemed és figyelj, mert ez a helyzet arra alkalmas, hogy Te is tanulj és elsajátíts új dolgokat, amelyek eddig ismeretlenek voltak számodra. Ne akard mindig befolyásolni a dolgok menetét, időnként jobban teszed, ha átadod másnak az irányítás lehetőségét, ezáltal a felelősség sem téged terhel!

IKREK (május 22-június 21)

Magasra tetted a mércét, talán túl sokat is vársz el önmagadtól, ha valami nem a terveid és elvárásaid szerint alakul, kétségbe esel és bármire hajlandó vagy azért, hogy sikerre vihesd a terveid. Az egész életed arra áldozod, hogy mindig megugord a magasságot, ám mivel gyakran levered a lécet, emiatt hajlamos vagy a frusztrációid másokon kitölteni. Mielőtt azonban a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, sokkal jobban teszed, ha engedsz az elveidből és inkább az élmények és új lehetőségek felé fordulsz. Hidd el, a kevesebb néha több!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta lehetőséget kínálnak fel neked, amelyet az első pillanatban el sem mersz hinni, hisz ezzel egyszer, s mindenkorra véget érhet a bizonytalan lét számodra, mindenféle szempontból. Mivel ez a „tizenkilencre lapot” tipikus esete, így pontosan tudod azt is, hogy elég nagy a kockázata, hogy esetleg minden el is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. Mivel azonban pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy a félelem megingasson, hisz most be kell látnod, hogy ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akkor inog meg a dominósorod, amikor már majdnem befejezted a kirakást. Még nem késő azonban a bizonytalan elemeket eltávolítani és úgy korrigálni, hogy ne dőljön össze egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva korrigáld a hibát, mielőtt késő lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy számodra elég közel álló személy megbánt valamivel, ami hatalmas csalódást okoz, emiatt jelen pillanatban úgy érzed, nem is igen szeretnél a jövőben szóba állni az illetővel. Amikor csak teheted elkerülöd a társaságát, noha nagyon úgy tűnik, őt nem hatja meg a kialakult helyzet, abszolút könnyedén és lazán kezeli a dolgot, teljesen természetesen kezelve azt, hogy esetleg Te most csalódott vagy. Sajnos a saját károdon, de ismét megtanultad, hogy a lelked védelme érdekében miként érdemes viselkedned és cselekedned bizonyos szituációkban. Épp ezért, jóllehet, most nehéz, de muszáj megráznod magad és kőkeményen odaállni, megingathatatlan szilárdságról tanúbizonyságot téve. Mutasd meg, hogy nem akármilyen fából faragtak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a környezetedből olyan üzleti ajánlattal keres meg, mely igen-igen elgondolkodtató, ugyanakkor elég ingoványos talaj, hisz semmilyen tapasztalattal nem rendelkezel a témában. Az első bizonytalan lépések után azonban ráfogsz jönni arra, hogy abszolút mértékben érdekes és izgalmas a feladat, nem érdemes tehát elzárkóznod előle. Adj egy esélyt a dolognak, hisz ha másra nem lesz jó, de tanulásra és tapasztalatszerzésre biztosan. Legközelebb már sokkal magabiztosabb leszel a témában!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra igen kényelmetlen helyzetet, kevésbé viseled ugyanis jól a vele járó kellemetlenségeket. Jelen pillanatban egyelőre úgy tűnik azonban, hogy várat magára a lehetőség, hisz a körülmények nem teszik lehetővé azt, hogy végre pontot tehess a dolog végére. Ne kapkodj, érdemes türelmesen kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy lezárhass végre mindent, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad. Hidd el, eljön ez a pont is, ám minél inkább erőlteted, annál messzebb kerülsz tőle! Türelem fog majd csupán sikert teremni neked, épp ezért érdemes egyelőre várnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulatok bizonytalanítanak el, amelyek erőteljesen befolyásolhatják az események alakulását. Most még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérd ki mások véleményét, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha eltántoríthatatlanul magabiztos vagy!

BAK (december 22-január 20)

Ez a nap az, ami tele van váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve. Nem is mindig tudod eldönteni, hogy épp mi történik, emiatt a nagy káoszban kezd a kezeid közül kicsúszni minden. Most állj meg, mielőtt baj lesz belőle és gondold végig, melyik lábad melyik után teszed, mert ha hasra esel, elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezd maradéktalanul befejezni az általad megkezdett folyamatokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíséretében fújd ki magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha rendkívül eredmény orientált ember vagy és nagyon megoldás centrikusan gondolkodsz, ezúttal kissé késleltetve jön az eredmény, melyet igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem tudsz csettintésre eredményt produkálni, még nem jelenti azt, hogy lehúzhatod a rolót, és csalódottan elkulloghatsz. Kellő akaraterővel és kitartással munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben azonban most feladod, soha nem fogod megtudni, vajon milyen közel jártál hozzá! Bízz magadban és menj tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Nem számítottál rá, hogy a mai napodat megzavarhatja egy váratlan helyzet, most azonban olyasmivel kell szembesülnöd, ami tényleg gyors és hatékony beavatkozást igényel. Nem várhatsz a jó szerencsére, s más sem fogja megoldja a több ismeretlenes egyenletet. Szerencsére pontosan tudod, miként kell a helyes irányba terelned a folyamatot, ne késlekedj tehát egyetlen percig sem, hisz nincs idő hosszas hezitálásra. Bár az eredmény így sincs garantálva, te mégis nyugodt lelkiismerettel léphetsz tovább, s mások előtt sem kell szégyenkezned, hiszen minden tőled telhetőt megtettél, ennél többre – akárhogyan igyekeztél – nem futotta. Így sem rossz a teljesítmény, egyéni csúcsnak mindenképp dicséretes!