Napi horoszkóp szeptember 22.: a Rákok a saját boldogságukért küzdenek, az Oroszlánoknak kockáztatniuk kell a siker érdekében

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 22.: a Rákok a saját boldogságukért küzdenek, az Oroszlánoknak kockáztatniuk kell a siker érdekében
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Nagy örömmel és várakozással tölt el valami, aminek a beteljesedéséről már régen letettél, hisz nagyon kicsi volt az esély arra, hogy bármifajta előrelépés történjen az ügyben. Most azonban úgy tűnik, valami megmozdult és a sárban ragadt szekér megindulni látszik. Vedd elő az összes eddig összegyűjtött ötleted és kreativitásod, mert most lesz rájuk igazán nagy szükség! Indulj el az úton, innen már sínen lesz minden!

BIKA (április 21-május 20)

Bár a rendszerezés és a sorrend híve vagy, most olyan helyzetben találod magad, hol elfelejtheted az ilyesfajta kiszámíthatóságot. Ettől az első pillanatban eléggé elveszted a komfortérzeted, mert úgy érzed, ha nem látod át a dolgokat azonnal, el fog uralkodni a káosz. Ne ess kétségbe, használd az eszed és a logikát, nem fogsz megfulladni, attól, mert nem ér le a lábad a medencében! Ha abbahagyod a kapálózást, rá fogsz érezni arra, hogyan kell ügyesen a víz felszínén maradni.

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül nagy koncentrálással és erőfeszítéssel dolgozol egy bizonyos ügyön – annak ellenére, hogy a környezeted nem nagyon hisz annak eredményességében. Te azonban ne hagyd magad semmiképp befolyásolni, ne az legyen most a fontos, hogy meggyőzd őket az igazadról, haladj csupán a megkezdett utadon, és az eredmény idővel elegendő bizonyítékot nyújt majd számukra is. Ha kellő magabiztossággal rendelkezel, nem tudnak majd eltántorítani! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Egészen mostanáig úgy élted az életedet, hogy mindenek feletti szempont volt az, másokból milyen reakciót váltasz ki a tetteiddel. Itt az idő azonban, hogy magadhoz is őszinte légy, lerázd a láncaid és olyan útra lépj, amelyen te vagy a fontos, és nem folyton mások tekintetét kell fürkészned. Ne az legyen a prioritás, hogy a körülötted lévőket elégedetté tedd, miközben magadról teljesen megfeledkezel. Fordíts a sorrenden és meglátod, sokkal felszabadultabb leszel. A saját boldogságod a legfontosabb ugyanis!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta lehetőséget kínálnak fel neked, amelyet az első pillanatban el sem mersz hinni, hisz ezzel egyszer, s mindenkorra véget érhet a bizonytalan lét számodra, mindenféle szempontból. Mivel ez a „tizenkilencre lapot” tipikus esete, így pontosan tudod azt is, hogy elég nagy a kockázata, hogy esetleg minden el is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. Mivel azonban pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy a félelem megingasson, hisz most be kell látnod, hogy ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon olyasfajta kihívással nézel szembe, ami ugyan alapvetően nem tartozik az egyszerű és könnyen megugorható akadályok közé, mégis izgatja a fantáziád, hisz ez most egyfajta bizonyítási lehetőség arra, hogy komolyabb volumenű dolgokban is megállod a helyed. Bátran merj szembenézni minden, eléd gördülő akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, sokkal inkább a célod lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de mindenképp megér egy próbát, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az őszi szürkeségből egy olyan váratlan meglepetés ránt ki, amelyre nem is számítottál, ráadásul egy olyan személytől érkezik, akiről nem is feltételezted volna, hogy valaha ilyen kedves gesztust küld feléd. A mai napon már semmi nem szegheti a kedved, akkora lendületet kaptál, hogy szinte egy levegővel át tudnád szelni ez ötven méteres medencét is és ezt csak ennek a bizonyos személynek köszönheted. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még nagybetűs Emberek, akik akkor segítenek a másikon, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Értékeld a gesztust és igyekezz viszonozni valamivel a dolgot, hogy ő is hasonlóképp érezhessen!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma rád mosolyog a szerencse, egy régóta húzódó ügyben ugyanis olyasfajta váratlan fordulat következik be, amely lehetővé teszi azt, hogy tökéletes eredményt produkálva, a környezeted elismerését kivívva szakíthasd át a célszalagot. Rendkívül büszke vagy emiatt magadra, hisz még te, magad sem merted az elején elhinni, hogy ebből bármi lehet, azt meg pláne nem, hogy ilyesfajta eredmény születhet majd az egészből. Méltóképp ünnepeld meg ezt a gyönyörű sikert, hisz nem minden nap sodor az Élet ekkora lehetőséget, amellyel ekkora győzelmet arathatsz! Nyugodtan koccints a barátaiddal a sikerre és kürtöld világgá, milyen magasságokig jutottál!

NYILAS (november 23-december 21)

Szorult helyzetedben valaki azonnal, önzetlenül siet a segítségedre, amelynek köszönhetően végül sikerül gyorsan megoldani a problémát. Rendkívül hálás vagy az illetőnek emiatt, hisz ha ő nem érkezik időben, talán a fejedre omlik az egész, beláthatatlan következményekkel, ám mivel valami szikra megsúgta neki, hol kell épp menteni a menthetőt, így ma megmenekültél valamitől, amely ellenkező esetben igen kellemetlenül érintett volna. Légy hálás a segítő szándékú őrangyalodnak és biztosítsd arról, bármikor bármiben számíthat rád ugyanúgy, ahogy Te is számíthattál rá. Lepd meg valamivel hálád jeléül, hisz nem mindenkinek vannak ilyen kedves, önzetlen és áldozatkész ismerősei!

BAK (december 22-január 20)

Valaki rád hárítja a felelősséget egy olyan ügyben, amelyben abszolút vétlen vagy, ám ő semmiképp nem szeretné elvinni a balhét, így inkább kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amitől kilométerekkel távol állsz. Állj a sarkadra és amennyiben szükségét látod, nevezd meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem minősül árulásnak, hisz itt most a becsületed forog kockán!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi napokban nagyon nehezen tudtad követni a dolgokat, mert megállás nélkül folytak ugyanis körülötted az események. Mivel már te sem nagyon tudtad tartani a tempót, borzasztóan kimerültél mostanra. Épp ezért most jött el az ideje annak, hogy hátradőlj és egyszerűen csak élvezd a "semmittevést"! Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz neked is végesek az energiaraktáraid! Ne foglalkozz most a gondokkal!

HALAK (február 20-március 20)

Bármiről legyen is szó, te nagyon hatékonyan és megoldáscentrikusan működsz, olykor-olykor simán lehagyod a többieket, így általában előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!